5 forårstrends i modeafdelingen

5 fede forårstrends

Modeafdelingerne i Sinnerup bugner netop nu af skønne forårsnyheder. Vi har samlet 5 af sæsonens fedeste trends, som er lige til at forelske sig i og er nemme at tilføre til garderoben!

Find alle de skønne modenyheder her.

Søde pasteller

En stor - tilbagevendende - forårstrend er de fine, farverige pasteller. De vender trofast tilbage hvert forår, da de søde nuancer henleder tankerne på friske forårsblomster og vækker en drøm om lune solskinstimer. Style de søde pasteller sammen og skab et gennemført, feminint forårslook fra top til tå, eller vælg en enkel style i de populære pasteller og bring et frisk forårspust ind i din garderobe.

Neutrale jordfarver

De naturlige, neutrale jordfarver er en favorit året rundt! De brune og grønne nuancer fører os med ud i naturen og bringer de gode følelser med ind i garderoben. Jordfarverne fungerer som en god base, der nemt kan bruges med både sort/hvide nuancer og sammen med masser af smukke farver. Style jordfarverne smukt på både overdele, underdele og lange kjoler - sammensæt et fuldt look med de neutrale nuancer eller vælg én favorit, der skaber ro og balance i outfittet.

Cool colourblocking

Når solen kommer frem og dagene bliver lysere, er tendensen også, at vores garderobe bliver lettere og fyldt med flotte farver. Colourblocking er en modig trend i 2021, da det indebærer at mixe og matche de rene og klare farver, du har i garderoben. Hvis du ønsker at være med på trenden, behøver du dog ikke at gå all in - style fx en gul top med et par neutrale bukser eller tag en farverig accessories på til dit sort/hvide outfit.

Prints & mønstre

Foråret 2021 byder på masser af prints og mønstre i forskellige afskygninger! Hvad enten du er mest til det abstrakte, grafiske mønster eller et naturtro print, så finder du masser i vores modeafdeling. Style de smukke mønstre på kryds og tværs for at få et trendy og cool udtryk eller udvælg dit favorit print og style det med garderobens mere neutrale farver for virkelig at give printet sin ret.

Fokus på accessories

Ligegyldigt hvilken trend du hopper med på - eller hvis du hopper med på alle fire ovenstående - så er det vigtigt med fokus på accessories! Fordi accessories kan altid give dit look et ekstra pift og sætte prikken over i'et. I Sinnerup finder du dette forår bl.a. skønne beretter, smukke børstede øreringe og lækre, klassiske tasker.

Find alle de skønne modenyheder her.