5 tips til at forny badeværelset

Badeværelset er et rum vi ofte glemmer at gøre lidt ekstra ud af. Følg med her, hvis du ønsker at give badeværelset et nyt liv, og få nemme og overskuelige tips og tricks til at forny badeværelset på.1. Fyld badeværelset med smukke detaljer

En nem og overskuelig måde hvorpå badeværelset kan optimeres, er ved at skabe en smuk og unik stilleben. Saml dine ynglings produkter på fine bakker, og sammen med en smuk sæbedispenser eller et spejl skabes en fornemmelse af wellness og følelse af velvære - samtidig med at det skaber mere struktur og orden på badeværelset.

2. Skab en stemning af wellness med duftpinde og levende lys

Inviter stemningen af wellness ind i badeværelset, ved at dekorere rummet med duftpinde og levende lys. Atmosfæren fornyes på badeværelset og der skabes en stemning af en lækker spa oplevelse, hvor dejlige og behagelige dufte spredes samtidig med at de levende lys bidrager til rolige omgivelser, hvilket gør det muligt at komme helt ned i gear. Med ren afslapning og hygge, bliver det svært at forlade badeværelset igen.

3. Investér i nye håndklæder og skab et nyt udtryk

En tredje måde hvorpå du kan forny looket på dit badeværelse, er ved at investere i en ny omgang håndklæder. Ved at udskifte gamle håndklæder med nogle nye, kan du skabe et nyt look af både farver og mønstre, som tilsammen skaber det udtryk du ønsker. Udforsk vores sortiment af håndklæder og lad dig blive inspireret.


4. Spejle giver dit badeværelse et nyt liv

Forny udtrykket på dit badeværelse ved at skifte dine spejle ud, eller tilføj flere spejle ind i rummet. Du kan pynte badeværelset med et stort spejl, der fungerer som blikfang, samtidig med a det skaber en vis rumlighed i rummet. Eller du kan hænge flere spejle op, og derved lege med udtrykket og skabe et dekorativt og individuelt look, med flere iøjefaldende spejle som giver et nyt udtryk og som kan føles som nyt kunst på de ellers bare vægge.


5. Skab orden ved at placere en bænk på badeværelset

Et sidste tip til hvordan du kan opfriske indretningen på dit badeværelse, er ved at placere en bænk i rummet. Skab orden og struktur ved at indrette badeværelset med en bænk. Placer fine pynteting f.eks. vaser eller lysestager på bænken samtidig med at den kan benyttes til at lægge dagens outfit på og andre småting der ellers ligger og flyder.