5 indretningstips til soveværelset - forny dit soveværelse

indretningstips soveværelse

1. Sengetæppe får rummet til at hænge sammen

Vores første indretningstip til soveværelset er anvendelse af sengetæpper. En nem måde at give soveværelset nyt liv på, er nemlig ved at anskaffe sig et sengetæppe i nogle spændende farver og mønstre, der får rummet til at hænge sammen. Du kan også vælge et ensfarvet og nedtonet sengetæppe for et mere afdæmpet og stilrent udtryk. En nem, hurtig og smuk måde at få nyt liv ind i soveværelset på!

sengetæppe

2. Sengetøj skaber en behagelig atmosfære

Hvis du ikke er typen, der orker at rede din seng hver morgen, kan det være oplagt at anskaffe sig et nyt og farverigt sengetøj med nogle spændende mønstre eller motiver. På denne måde behøver du ikke at bruge tid på at finde sengetæppet frem hver dag, men i stedet lade dit sengetøj være smukt nok i sig selv! Det giver en dejlig, behagelig og afslappet atmosfære.

sengetøj

3. Puder er det vigtige indretningstip til soveværelset

Et vigtigt indretningstip er brugen af puder i soveværelset. Puder skaber hygge og lægger op til afslapning, og så er de dekorative og smukke at have liggende på sengen eller i lænestolen. De er også dejligt praktiske at have i ryggen, når man sidder op i sengen med en kop te, en bog eller sin mobil. Du kan mixe og matche farver og mønstre, så det passer til netop din stil, og så de skaber bedst mulig sammenhæng i rummet.

puder

4. Puf giver dit soveværelse nyt liv

Et fjerde indretningstip til soveværelset er puffer, da puffer kan skabe helt nyt liv i soveværelset. Du kan både lade puffen pynte som en siddeplads eller bruge den til at lægge dagens outfit på. Det er også en mulighed, at bruge puffen som et natbord. Du kan eventuelt sætte en bakke på puffen for at skabe stabilitet. Vær modig og vælg en iøjnefaldende farve og skab sammenhæng med en vase, plakat eller en pude.

indretningstips soveværelse - puffer

5. Sengelampe fornyer soveværelset

Lys er vigtigt, også i soveværelset, og så er de dekorative i sig selv. Du kan let fornye soveværelset med et par nye sengelamper. Du kan nemt lege med udtrykket ved at lade en enkel loftlampe hænge på hver sin side af sengen. Du kan også benytte en bordlampe eller væglampe for et mere traditionelt look.

sengelampe