5 tips til at forny soveværelset

1. Placér en puf og tilføj nyt liv til soveværelset

Et indretningstip til soveværelset er puffer, der kan være med til at skabe nyt liv i rummet. Samtidig med at puffen har mange funktioner, findes de også i en bred vifte af farver og former, og er en unik måde at skabe et personligt udtryk i soveværelset. Benyt puffen som et natbord eller brug den til at lægge dagens outfit på, når aften går på hæld.

2.Nyt sengetøj skaber en dejlig atmosfære

Anskaf dig sengetøj i nogle spændende farver eller mønstre, og gør det overskueligt at efterlade soveværelset hver morgen. Nyt og forfriskende sengetøj, kan være med til at give soveværelset det udtryk du ønsker, og giver en behagelig og afslappende atmosfære. Nyt sengetøj er ikke bare behageligt, men kan også være smukt i sig selv.

3.Puder giver soveværelset et frisk pust

Et andet tip der kan være med til at give soveværelset et frisk pust, er brugen af puder. Puder er både behagelige og afslappede samtidig med at være dekorative, og være med til at give soveværelset nyt liv. Leg med udtrykket på den nemme måde, og med ét ændre hele udtrykket af rummet. Her er der virkelig plads til kreativitet og leg, når det kommer til puder og det brede sortiment af farver, størrelser og mønstret.

4. Skab dybde i dit soveværelse

Spejle er en overskuelig måde at give soveværelset nyt liv på. Skab et spændende og unikt udtryk i soveværelset, samtidig med at spejlene bidrager til en dybde af rummet. Foruden er være funktionelle, bidrager spejle med et frisk pust. Placér et eller flere spejle i forskellige former og farver  

5. Byd nye lyskilder ind i soveværelset

En sidste måde hvorpå soveværelset kan få et frisk pust, er ved at dekorere soveværelset med nye lyskilder. Lyskilder kan få dit soveværelse til at få nyt liv. Benyt justerbare lyskilder, der kan dæmpes om aftenen, når det skal tilpasses aftenstemningen. Tilføj lyskilder i flotte farver og metaller, der bidrager til en personlig indretning i soveværelset.