AIDA Connoisseur no. 1 vinglas 4 stk lys rødvin

Før 649 kr.
499,95 kr.
Spar149,05 kr.
Under 5 stk. på lager » Levering 1-4 hverdage.
Varenummer:106-16100
Vinglas til lysere rødvin fra Aida, 4 stk.

Connoisseur vinglas til lysere rødvin, er en del af Extravagant-serien, som er kendt for at levere produkter af høj kvalitet til ekstraordinære vinoplevelser. Disse vinglas er lavet af fineste krystal og har en elegant, slank stilk, der giver et let og behageligt greb.

Disse vinglas er specielt designet til at fremhæve lysere rødvine. Lysere rødvine har en lavere tannin og en lysere farve sammenlignet med kraftige rødvine. Dette gør dem lettere at drikke og mere alsidige til forskellige lejligheder. Når du serverer din yndlings lysere rødvin i disse smukke glas, vil du opdage, hvordan deres design øger din vinoplevelse og fremhæver vinens unikke smagsnuancer.

Indhold: 71 cl

Tip! For at undgå at ødelægge din næste vinoplevelse bør du undgå at bruge sæbe på dit vinglas. I stedet bør du skylle glasset grundigt med varmt vand og sørge for at fjerne al resterende vin. Normalt kan tre skylninger gøre det, men fortsæt gerne indtil du føler, at glasset er helt rent. Sørg for at holde ved skålen, og poler med en mikrofiberklud.