Køb til og med d. 19. dec. for levering inden jul

Arne Jacobsen ure

Den anerkendte arkitekt Arne Jacobsen satte sit præg i verden med sine banebrydende designs og fik dansk design på alles læber. Ikke mindst på grund af de verdensberømte Arne Jacobsen ure, der er enkle, elegante og unikke. Urene er genskabt efter Arne Jacobsens tegninger og er derfor skabt i et helt originalt og tidløst design, der beundres over hele verden. De smukke ure findes i flere størrelser og i fire designs: Bankers, Roman, City Hall og Station, som hver især er kendetegnet ved elegance, enkelhed og høj kvalitet.

Arne Jacobsen - tidløs design

Arne Jacobsen er en af de største danske designere, der med sine tidløse designs vandt sig ind i danskernes hjerter. Han er kendt for sine fine detaljer, enkelhed og æstetisk, som blandt andet ses i hans ure.
Men hans værker er ikke kun kendt i Danmark. Arne Jacobsen har nemlig også fundet sin plads på den internationale scene, hvor hans mange designs bliver anerkendt. Derfor er Arne Jacobsen også blevet et navn, som de fleste kender, og det er ikke uden grund. Han har nemlig arbejdet bredt og skabt smukke værker inden for både arkitektur, kunst og design. Dette gør ham til en unik formgiver, der er elsket på tværs af landegrænser.