ART FOR LIVING by Vibeke Lerfeldt Bjerker

Bliv omfavnet af kunsten med det økologiske sengelinned ART FOR LIVING af Vibeke Lerfeldt Bjerker og lad det farverige maleri tryk åbne rummet op på ny. Med det originale sengelinned udfordrer du kunsten og lader din personlighed komme til udtryk på en anderledes måde.
Artisten Bjerker ønsker, at vi i hverdagen skal møde kunsten i nye situationer. Kunsten er nemlig levende og kan virke opløftende i dagligdagen. Er du typen, der ikke lige får redt sengen hver morgen? Så er det kunstneriske sengetøj måske løsningen for dig.

Art for living - bliv omfavnet af kunsten

Stifteren og kunstneren Vibeke Lerfeldt Bjerker tog springet og sagde sit job op for at arbejde fuld tid med kunsten og starte ART FOR LIVING. Det var under sin barsel, at hun tænkte på at forfølge drømmen om kunsten, og maleriet DONT LOOK DOWN, som hun malede i denne periode, blev et symbol på at turde. Maleriet er derfor blevet brugt på brandets allerførste sengetøj.

Det har nemlig også været Vibeke Lerfeldt Bjerkers ønske at eksperimentere med kunstens vante lærred og udforske de abstrakte motiver på andre livsstilsprodukter som blandt andet sengelinned. Hun mener nemlig, at kunsten ikke behøver at begrænse sig til væggene eller reolen, men skal inviteres ind i mange andre situationer i vores liv, da kunsten kan noget helt særligt. Så ved at lade dit sengetøj være et kunstværk i sig selv, slipper du for at rede sengen hver morgen.

Økologi
Der er lagt mange tanker i Art for living, og det har resulteret i et 100 % økologisk og GOTS-certificeret sengelinned i høj kvalitet.
GOTS står for Global Organic Textile Standard - altså Global økologisk tekstil standard - som er verdens mest førende certificering, når det kommer til økologiske tekstiler. Der bliver nemlig sat strenge krav til producenten, og det færdige produkt bliver tjekket grundigt igennem, inden produktet godkendes og miljømærkes, så du er sikret et økologisk produkt.

GOTS certifikatet er med til at sikre flere ting: Først og fremmest sikrer det, at produktet er fuldstændig økologisk - og det gælder hele udviklingsprocessen fra høst af råvarer til forarbejdning af det færdige produkt. Dernæst sikrer GOTS, at de mennesker, der står for at producere tekstilerne, arbejder under nogle ordentlige forhold. Ikke nok med det, så undgår du også at komme i kontakt med unødvendig og farlig kemi. Der er altså god grund til at kigge efter GOTS mærket - både for din egen, andres og miljøets skyld.