Håndklæder

Hjemmets håndklæder skal være bløde og behagelige – men de må også godt være udført i et lækkert design og farvenuancer, der bidrager til en smuk indretning på badeværelset eller i køkkenet. Derfor har vi udvalgt de skønneste kvaliteter i et bredt udvalg af farver og størrelser. Se dem alle her.

Lækre håndklæder hos Sinnerup

Her på siden finder du vores udvalg af lækre håndklæder i høj kvalitet. Selvom håndklædets design betyder meget, så er håndklædets sugeevne afgørende for, hvor glad du bliver for håndklædet på den lange bane.

Derfor har vi i vores håndklædesortiment sammensat et udvalg af kvalitetshåndklæder, hvor både design og sugeevne går hånd i hånd.

Alt i store og små håndklæder

Uanset om du leder efter små håndklæder til aftørring af hænder og hår, eller om du er på jagt efter store håndklæder til fuld kropsaftørring, så kan du finde lige det håndklæde, du mangler i vores flotte udvalg.

Mangler du både små og store håndklæder, kan du vælge imellem et matchende sæt håndklæder, eller du kan lege med farverne og kombinere de lækre håndklæder på kryds og tværs af hinanden. Det kommer helt an på din personlige stil, og hvilket udtryk du ønsker at opnå på dit badeværelse. Hvad end du vælger vores håndklæder i blå, hvid, grøn, grå eller noget helt femte, kan du føle dig sikker på, at du har valgt kvalitetshåndklæder.
 

5 gode råd til vask og vedligeholdelse af håndklæder

Når du først har købt dine drømme håndklæder, så er det med at passe godt på dem. Vi har derfor her hos Sinnerup lavet en liste med 5 gode råd til vask og vedligeholdelse af dine nye lækre håndklæder.

1. Læg dine håndklæder i blød

For at sikre den bedste suge- og tørreevne i dine håndklæder skal de inden brug ligge i blød i iskoldt vand i 24 timer, hvorefter de vaskes. Det kolde vand åbner tekstilfibrene, så stoffet kan suge væske til sig og nemt tørre. Derudover fjerner du eventuel overskudsfarve.

2. Undgå skyllemiddel

Skyllemidler lægger sig rundt om stoffibrene i dine håndklæder og skaber et usynligt lag, der forhindrer håndklæder, viskestykker og vaskeklude i at suge vand og tørre. Det er derfor bedst at undgå skyllemiddel, hvis du ønsker optimal suge- og tørreevne.

3. Blødgør med eddike

Hvis du ønsker at blødgøre dine håndklæder, uden at minimere sugeevnen, kan du i stedet for skyllemiddel tilsætte lidt eddike i din vask. Eddike er nemlig med til at fjerne sæbe og kalk fra stoffibrene og holde på farven, og så er eddike skånsomt for miljøet.

4. Vask i samme farve

Det er vigtigt at vaske dine boligtekstiler i portioner af samme farve, så håndklæderne ikke bliver misfarvet. Dette er især vigtigt at huske ved de første par vaske, da der kan sidde noget overskydende farve i stoffet.

5. Vask håndklæder ved 60 grader

Håndklæder skal vaskes ved 60 grader, så bakterier udryddes, og hygiejnen holdes i top. Vær dog opmærksom på materialet, da nogle tekstiler skal vaskes ved lavere temperaturer.