Håndklæder

Skab personlighed på dit badeværelse ved at fylde det med lækre kvalitets håndklæder, lige i de farver du elsker! Hos os finder du et kæmpe udvalg af hånklæder, klar til at blive hængt op på dit badeværelse.

Sådan opnår du optimale håndklæder!

Her på siden finder du vores udvalg af håndklæder i lækker kvalitet. Selvom håndklædets design betyder meget, så er håndklædets sugeevne afgørende for, hvor glad du bliver for håndklædet på den lange bane. Derfor har vi i vores håndklædesortiment sammensat et udvalg af håndklæder, hvor både design, kvalitet og sugeevne går hånd i hånd.

Læg dine håndklæder i blød
For at sikre den bedste suge- og tørreevne i dine håndklæder, skal de inden brug ligge i blød i iskoldt vand i 24 timer, hvorefter de vaskes. Det kolde vand åbner tekstilfibrene, så stoffet kan suge væske til sig og nemt tørre. Derudover fjerner du eventuel overskudsfarve.

Undgå skyllemiddel
Skyllemidler lægger sig rundt om stoffibrene i dine håndklæder og skaber et usynligt lag, der forhindrer håndklæder, viskestykker og vaskeklude i at suge vand og tørre. Det er derfor bedst at undgå skyllemiddel, hvis du ønsker optimal suge- og tørreevne.

Blødgør med eddike
Hvis du ønsker at blødgøre dine håndklæder, uden at minimere sugeevnen, kan du i stedet for skyllemiddel tilsætte lidt eddike i din vask. Eddike er nemlig med til at fjerne sæbe og kalk fra stoffibrene og holde på farven, og så er eddike skånsomt for miljøet.

Vask i samme farve
Det er vigtigt at vaske sine boligtekstiler i portioner af samme farve, så dine håndklæder ikke bliver misfarvet. Dette er især vigtigt at huske ved de første par vaske, da der kan sidde noget overskydende farve i stoffet.

Vask håndklæder ved 60 grader
Håndklæder skal vaskes ved 60 grader, så bakterier udryddes og hygiejnen holdes i top. Vær dog opmærksom på materialet, da nogle tekstiler skal vaskes ved lavere temperaturer.