Køb til og med d. 19. dec. for levering inden jul

Bageartikler

Her finder du massevis af bageartikler i høj kvalitet. Vi har alt lige fra skeer, skåle og kageruller til kageforme og brødforme. Find bageartikler fra kendte brands  og i forskellige farver. Vi har garanteret netop de bageartikler du er på jagt efter.

Bageartikler

Her finder du massevis af bageartikler i høj kvalitet. Vi har alt lige fra skeer, skåle og kageruller til kageforme og brødforme. Find bageartikler fra kendte brands  og i forskellige farver. Vi har garanteret netop de bageartikler du er på jagt efter. Skulle du have spørgsmål til vores bageartikler er du velkommen til at kontakte os eller kigge forbi en af vores butikker for råd og vejledning.


Bageartikler til enhver form for hjemmebag


Skal du bage kage eller boller?  Uanset hvilken lækker type af hjemmebag du har i tankerne, kan du være sikker på, at Sinnerup har de bageartikler du skal bruge. Vores store sortiment af bageartikler indeholder alt lige fra målekander og kageruller til forme og tyllesæt. Så uanset om du skal bage lækre boller og eller dekorere en kage så den bliver flot og indbydende, kan du finde bageartiklerne til netop dette her hos Sinnerup.

Hos Sinnerup kan du finde alle de bageartikler du skal bruge for at kunne bage den bedste kage eller til bagning af en lækkert brød. Vi tilbyder bageartikler af bedste kvalitet, så du kan blive inspireret til at lave de bedste kager du nogen siden har lavet.