Bakery fra SINNERUP

Har du også en sød tand? Så er det helt essentielt at have de rette bageartikler og køkkengrej, så du kan lave dine egne kager og brød. Hos Sinnerup finder du masser af udstyr til din bagning med alt fra silikoneforme og kageruller til kageplast og hævekurve.

Sinnerup Bakery

Hos Sinnerup har vi vores egne bageartikler Sinnerup Bakery. Vi sælger springforme, silikoneforme, hævekurve, målbærer og alt andet du mangler til at kunne bage kager eller brød. Måske du er ny indenfor bageverden? Eller måske har du bare en sød tand? Så har vi alt udstyret du har brug for, så du kan bage kage til dig selv, kæresten eller familien.

Fordele ved Silikoneforme


Hvis du tit bager har du også prøvet at lave en kage i en form, hvor kagen bare ikke har ville give slip i formen og derfor er gået i stykker. Sinnerup Bakery har mange forskellige silikoneforme, som vil gøre din bagning meget nemmere. Når du bager med silikoneformene fra Sinnerup Bakery er det ikke nødvendigt at bruge smørelse, da silikoneformen let vil give slip i dit bagværk. Når dit bagværk er færdigt, kan du blot presse forsigtigt på bunden af formen og så skulle dit bagværk gerne komme flot ud. Du kan nemt vaske silikoneformene fra Sinnerup Bakery med varmt vand og sæbe eller i opvaskemaskine. Formene tåler fryser, von og mikroovn.

Hvad er godt bageudstyr?


Ligesom mange andre områder, er det vigtigt at have noget godt udstyr. Dette gælder helt sikkert også når man bager. Vores Sinnerup Bakery alt det udstyr du har brug for når du bager. Sinnerup Bakery er af god kvalitet til en god pris, så der er ingen grund til ikke at gå ud og investere i godt bageudstyr. Du kan nemt blive inspireret at de mange fjernsynsprogrammer om bagning, og selv få lyst til at bage. Derfor synes vi du skal investere i Sinnerup Bakery, så du kan komme i gang med dine nye passion for bagning. Vi har en masse sjove forme til din bagning samt vægt og kagerulle. Det er kun din fantasi det sætter grænsen for hvad du skal bage.