Bakkeborde

Et bakkebord er noget af det mest alsidige, du kan finde, når det kommer til møbler og indretning. Bakkeborde fås ikke kun i mange forskellige former, farver og størrelser – de passer også fint ind mange steder i hjemmet. Se vores udvalg af bakkeborde her og find lige nøjagtig det bakkebord, som passer til din smag.

Køb flot, rundt bakkebord her


Står du og leder efter et smart, rundt bakkebord? Så er du havnet det rette sted. Sinnerup fører nemlig et stort udvalg af runde bakkeborde i klassisk design og høj kvalitet til fair priser. Et rundt bakkebord er et utrolig smart møbel. Det opfylder ikke kun et praktisk formål, men tilføjer også noget virkelig dekorativt til rummet.
Rent praktisk kan et bakkebord tjene mange forskellige formål. Du kan for eksempel bruge det i stuen som kaffebord eller som et ekstra lille bord i hjørnet eller for enden af sofaen. Et rundt bakkebord gør sig også godt i køkkenet, hvor du kan stille ting som flasker med eddike, vin eller syltede sager.

Mange bruger også bakkeborde i soveværelset som et pænt og praktisk natbord, hvor de har vækkeuret, briller, telefonen eller vandglasset til at stå. Runde bakkeborde passer også rigtig godt ind i et badeværelsesmiljø, hvor du kan stille ting som luftfriskere, duftlys, pyntesæber eller andre nipsting.
Som et sidste eksempel kan nævnes entreen, hvor rigtig mange også er begyndt at bruge et rundt bakkebord til at pifte indretningen op. En entre er tit lidt svær at indrette, fordi der skal være mest praktiske ting såsom overtøj, fodtøj, paraply, hundesnor og deslige. Derfor føler mange, at det dekorative kan være lidt svært i en entre. Men her vil et rundt bakkebord gøre sig rigtig godt. Det er både lille og praktisk. Prøv et rundt bakkebord i din entre til for eksempel en vase, en potteplante eller blot et par stearinlys. Det vil med garanti få din entre til at se mere levende og hjemlig ud, og det vil hjælpe til at byde dine gæster velkommen.

Bakkeborde kan anvendes i alle hjemmets rum og til alle formål


I virkeligheden passer et rundt bakkebord ind i alle rum og til alle formål. Du kan bruge det til opbevaring af ting, du ikke lige kan få til at passe ind andre steder, og som ville være en skam at gemme helt væk. For eksempel familiefotos, bøger eller den der pyntegenstand, du fik i fødselsdagsgave for nogle år siden.
Det er virkelig kun fantasien, der sætter grænser, når det kommer til et rundt bakkebord fra Sinnerups katalog. Og det er faktisk dobbeltsmart, for hvis du tænker, at du står og mangler et rundt bakkebord lige nu i dit køkken, men du om et halvt år hellere vil prøve det i stuen, ja, så flytter du det bare. Takket være det tidløse design passer vores runde bakkeborde ind overalt i dit hjem.

Find derfor din favorit i dag og oplev, hvor meget positiv stemning så lille et møbel kan bidrage med.

Bakkebord i rundt design


Vi fører bakkeborde i rundt design, fordi vi ved, hvor populært et udtryk det giver. Det kantløse look går bare aldrig af mode, og bakkebord i rundt design har da også vundet virkelig stort indpas i de skandinaviske hjem.
Et bakkebord er måske ikke lige det møbel, de fleste ser for sig, når de tænker på indretning, men det er en skam. For runde bakkeborde har faktisk virkelig længe været en uundværlig del af indretningen i mange danske boliger.

Her hos Sinnerup fører vi både bakkebord i rundt design med og uden hjul samt med og uden nederste hylde. På den måde kan du finde lige netop dét bakkebord, som du står og er på udkig efter.