Bar & vin

Skal du holde fest? Her finder du alt det udstyr du skal bruge for at lave din egen mini bar. Der skal ikke mangle noget når du skal lave den perfekte cocktail eller skænke et smukt glas vin til dine gæster. Du finder alt det du skal bruge for at holde dine gæster glade.

Læs mere om bar og barudstyr her

Lige meget om du har en hel hjemmebar eller bare gerne vil nyde et glas vin - vi har det rigtige udstyr til dig.  Vælg mellem proptrækker, tjenerprop, wine finer, vintermometer eller vinkøler og få den bedste vinsmag frem.


Skab din egen hjemmebar med det rigtige barudstyr


Skab din helt egen hjemmebar med vores lækre og stilrene barudstyr. Hvem har ikke en lille drøm om egen hjemmebar, hvor man med stolthed kan fremvise sit talent som bartender over for sine gæster, lave de lækreste drinks til fester eller skænke sig selv et glas vin på en hyggelig aften. Ja, mulighederne med en lækker hjemmebar er mange, og her på siden finder du alt, hvad du har brug for, for at lave den perfekte hjemmebar. Cocktailglas, vinglas, shaker, bowls og meget andet.


Barudstyr til enhver lejlighed


Uanset om du skal holde stor fest, blot har inviteret et par venner over, eller om den står på hyggeaften med kæresten finder du her det rette barudstyr til lejligheden! Skal du holde fest for mange mennesker? Servere lækre og farverige drinks i en stor punchbowl, der med sikkerhed vil imponere og sætte gang i festen. Får du et par venner på besøg? Mix nogle lækre drinks og servere dem i smukke drinksglas. Står den på hyggelig aften med kæresten, kan du servere et lækkert glas vin og herefter sætte vinen på køl i en stilren vinkøler. Ja, der findes barudstyr til enhver lejlighed, og hos Sinnerup finder du alt, hvad du skal bruge for at lave en gennemført hjemmebar perfekt til enhver lejlighed.


opskrifter på drinks du kan lave hjemme


Når du har fået hjemmebaren på plads, gælder det naturligvis om at finde opskrifter på lækre og smagfulde drinks, som du kan lave med dit nye barudstyr. Der findes mange forskellige drinks og ikke mindst drinks til enhver smag.
Hos Sinnerup har vi samlet 6 opskrifter på 6 forskellige drinks, som du kan lave hjemme. Her finder du eksempelvis både opskriften på en frisk Mojito og en sommerlig Strawberry Daiquiri. Se opskrifter på drinks her.
Hvilken drink er din favorit?