Barstole

Her på siden har vi samlet vores brede sortiment af barstole i rigtig høj kvalitet. Vores sortiment indeholder mange forskellige stilarter af barstole, så du kan med garanti finde nogle, der matcher din stil i hjemmet og falder i din smag.
Find den rette barstol til dit hjem
Hos Sinnerup tilbyder vi mange forskellige barstole, der passer til køkkenet eller hjemmebaren. Vælg mellem forskellige stilarter, materialer og farver, så du får et møbel, der passer ind i din indretning. Hos os finder du nemlig både barstole i plastik eller træ og i helt sort, klassisk design, i træ eller med hvidt sæde og ben i træ. Du kan bruge barstolene i både baren, stuen og køkkenet. Hos Sinnerup kan du også både finde barstole med ryglæn og barstole uden ryglæn. Uanset hvilke barstole du vælger, er du sikret høj kvalitet, komfortable siddepladser og rigtig flot design.

Skab ro i køkkenet med barstole
Barstole er moderne og praktiske at have i vores samtalekøkkener, da de samler os i hverdagene og på festlige lejligheder. På den måde er barstole med til at skabe en afslappende atmosfære i køkkenet, da de lægger op til lange snakke og nærvær med familie og venner. Her kan du let snuppe et glas rødvin med dine gæster eller servere en appetizer, mens maden bliver tilberedt - og så er en barstol oplagt for både dig, der holder øje med madlavningen, og dine gæster eller familie, der gerne vil snakke.
En barstol i køkkenet er også smart at have på de morgener, hvor du foretrækker at spise i køkkenet frem for i spisestuen - så har du både maden og kaffen lige ved hånden.

Barstole i høj kvalitet og godt design
Vores barstole er lavet i høj kvalitet og i et design, hvor både æstetik og komfort spiller sammen. Det betyder, at du både har et smukt møbel, der pifter din indretning op, og en behagelig stol med høj siddekomfort, der følger kroppens form. Vælg barstole i enten fløjl, læder, træ, plast eller metal og få det udtryk og den holdbarhed, som du ønsker.

Barstole med ryglæn skaber komfort
Hos Sinnerup har vi både barstole med og uden ryglæn. Hvis du benytter dine barstole meget, kan det være en fordel at vælge en barstol med ryglæn. Med et ryglæn opnår du en højere komfort, så du kan sidde længere tid ved bardisken med en drink eller ved køkkenbordet med din computer - hvis du ofte foretrækker at arbejde i dit køkken.