Beton

Ønsker du et mere råt look i hjemmet? Eller måske bare en kontrast til det lyse nordiske hjem? Så har vi smukke møbler og brugskunst i råt beton som du vil elske. Du vil her på siden finde sideborde, bænke, skamler og lysestager, som alle har et tidløst design og er lavet af beton.

Læs mere om beton her

Beton er et materiale de fleste af os kender, da det er et af de mest populære byggematerialer på markedet. Beton er især populært inden for bygningsdesign, hvor det stærke materiale skal holde til tung vægt.

Beton til møbler og brugskunst
Beton har været anvendt i mange hundrede år og er i dag ikke kun populært inden for byggeri, men også inden for møbler og brugskunst. I dag kan man få stole, borde og lamper i beton. Det tunge og grå beton giver nemlig et råt og anderledes look i hjemmet, alt imens det er et standhaftigt materiale.

Indret med beton
For at få det mest harmoniske udtryk med beton, er det vigtigt ikke at sammensætte beton med for mange møbler og produkter i materialet, da det bliver for tungt i boligen. Enkelte møbler og brugskunst i beton giver en mere balanceret indretning, der sammen med hjemmets mere traditionelle materialer fremhæver rummets varierende og spændende materialer og farver.