Gratis fragt over 499,- (ikke møbler)      Gratis gaveindpakning      Gratis bytte & retur i butikker (ikke møbler)

Blå design

INDRET MED BLÅ

Blå er en farve, som kan bruges i alle hjem. Der findes mange dybder i farven, så den er nem at trække ind i boligindretningen. De blå nuancer kan være med til at give et neutralt, harmonisk og roligt udtryk, men kan også bruges som et statement i indretningen.
Blå er en farve vi kommer til at se rigtig meget til i 2018, da de mange nuancer kan bruges til at skabe mange forskellige udtryk.

Er du til det lyse skandinaviske udtryk skal du trække støvet blå ind i indretningen. Ønsker du et mere dramatisk udtryk i hjemmet, kan du male en eller flere af dine vægge i en mørk blå farve, eller vælge et statement møbel som f.eks. en sofa eller en loungestol i en mørk blå farve.

Er du til spræl og liv? Så kan du kombinere farverne blå og orange, f.eks. i form af puder. De to farver vil fremhæve hinanden og skabe liv i indretningen. Du kan med fordel trække de varme blå nuancer ind i hjemmet, de vil bidrage til et mere hyggeligt og intimt udtryk, hvorimod de kølige nuancer vil få dine rum til at virke større og mere luftigt. Til de kølige blå farver vil det være en god ide at tilsætte møbler og brugskunst i træ, da det bløder looket lidt op.


Det kan være en stor mundfuld at starte med at male en hel væg blå, du kan med fordel starte på badeværelset. Udskift håndklæder, din badserie eller badeforhæng, og få trukket de blå nuancer ind i hele rummet. Du kan nemt trække de blå nuancer ind i soveværelset, ved at udskifte sengetæppet eller sengetøjet.

Er du mere komfortabel med den blå farve, kan du vælge blå spisebordsstole eller andre møbler i blå, som kan fungere som statement i indretningen.


Tip: Hvis du er modig, så kan du male en hel billedvæg mørkeblå. Det vil give en god kontrast til dine billeder og skabe dybde i rummet.