Blomme design

INDRET MED BLOMME


Bordeaux, vinrød eller måske plum, der findes mange betegnelser for blomme farven. Det er en farve som vi kommer til at se rigtig meget til inden for både mode og boligindretning i 2018.

Den smukke dybe farve kan være med til at skabe en romantisk stemning i hjemmet på en elegant og hyggelig måde. Den mørk røde farve, som ses som en blanding af aubergine og pink, passer ind i et hvert rum i hjemmet.
Farven blomme er en god kombination af den lidt dramatiske røde og den beroligende blå, farven skaber en god varm atmosfære især i den kolde vintertid. Den vil være med til at give mere liv og lidenskab om vinteren, dog kan der med stor fordel skabes en indretning hvor den passer ind i alle årets årstider.

Kombinere den mørke blomme farve sammen med den tidløse grå, og giv dit hjem et raffineret look. Der findes nogle store trendfarver i 2018, som gul, mørk blå og  nude. Blommen kan med fordel sættes sammen med disse farver, sørg for at have farverne i forskellige nuancer eller gerne med  billeder af blomster eller print med trendfarverne.
Start på badeværelset med blommefarvede håndklæder, sæbedispensere eller pedalspande. Det vil give en god kontrast til det neutrale badeværelse, og vil helt sikkert give dig mod på at eksperimenter mere med den mørke farve. Tag den stille med ud i stuen, soveværelset eller i køkkenet.


Tip: Hvis du er modig, så maler du en hel billedvæg blommefarvet. Det vil give en god kontrast til dine billeder, skaber en form for ramme om billederne og få dem til at fremstå skarpt.