Blomstret design

INDRET MED PRINT

Vi har i stor stil inviteret friske blomster og planter ind i vores hjem, men de naturlige mønstre har smittet af som print på vores boligindretning. De sidste par år har blomsterprint nemlig været populært i indretningen, men i 2019 vender de blomstrede mønstre endnu stærkere tilbage.
De blomstrede motiver findes i alle naturens farver, men de har det tilfælles, at de hiver forår- og sommerfornemmelser ind i hjemmet. Det blomstrede print kommer især til udtryk på duge, sengetøj og puder, der alle efterlader en sommerlig stemning og et spændende spil i hjemmets mange rum.

Den blomstrede trend er efterhånden blevet en fast del af den nordiske indretning, der med sine botaniske mønstre hiver naturen helt indenfor og skaber en varm og rolig stemning i hjemmets mange kroge.

Du kan nemt komme med på den blomstrede trend ved at tilføje enkelte elementer til hjemmet. Du kan blandt andet forny dit sengetøj og skabe sommerlige fornemmelser i soveværelset. Du kan også nemt pifte sofaen op og skabe et helt nyt udtryk med nogle blomstrede puder. Eller du kan ændre udtrykket i spisestuen ved at indramme spisebordet med en blomstret dug. Det botaniske mønster vil sprede friskhed, hygge og ro ved middagsbordet.
Du kan med fordel kombinere levende blomster med de mønstrede motiver og skabe en rød tråd gennem hele din indretning. Det er dog en god idé at vælge farver, der går igen i hjemmet, så de blomstrede motiver ikke larmer for meget, men i stedet skaber en helhedsfølelse i boligen.

De varme farver som blandt andet kommer til udtryk i træ og gyldne metaller passer perfekt sammen med de blomstrede motiver. Det skaber et helt særligt og gennemført udtryk i hjemmet, der udstråler tidens nyeste trends. Du kan roligt eksperimentere med de mange blomstermotiver og farver og finde lige præcis det udtryk, som du ønsker i dit hjem.