Bluser dame

Enhver kvindes garderobe har brug for essentielle must-haves og klassiske hverdagsfavoritter. Gå på opdagelse og find dine favoritter blandt vores store udvalg af bluser og skjorter. Her finder du klassiske, feminine bluser med smukke detaljer og stilfulde skjorter.
Størrelser på lager:
343638404244
MØRK BEIGE
WHITE PEARL

Langærmede

Her finder du et bredt udvalg af langærmede overdele i lækker kvalitet og design - lige fra fine, lette skjorter til lækre varme rullekraver, der passer perfekt her til sommer og efteråret. Køb dine langærmede bluser, skjorter og strik her og få hurtig, effektiv levering.

Noget til enhver


Leder du efter en langærmede bluse, som kan bruges til både fest og hverdag? Vi har et stort udvalg af flotte langærmede skjorter og bluser, som kan bruges både på arbejde og til fest. Vores langærmede kan fås i farverige og neutrale farver, som kan passe til alle. Vores langærmede kan bruges uden en vest eller en strik, så de kan fuldende det look du har gang i. Kan du bedst lide at se produkterne fysisk? Så har du muligheden for at se vores udvalg af langærmede i vores butikker, hvor der også vil være vejledningen, hvis du har brug for det.