Boligtrend

INSPIRATION ÅRETS FARVER 2018
Hvordan skal din bolig se ud i 2018?
De nordiske nuancer som vi forbinder med norden bliver sat lidt på afstand her i 2018, vi er blevet mere kreative, eventyrlystne og tør at bringe de skarpe farver ind i hjemmet. Pastel farverne vil ses lidt i baggrunden i 2018, hvor der vil være meget fokus på de mørke farver inden for rød, blå og grøn. Det gælder hele vejen rundt i bolig indretningen, og du vil i 2018 se mere til brændte farver på møbler og tæpper, som skaber en form for hygge og varme i hjemmet.2018 bliver året hvor vi igen tager godt fat på den grønne farve, før i en lidt støvet udgave og nu i mere mørk samt kraftig grøn. Vi tog den grønne farve ind i hjemmet i 2017, og den er kommet for at blive. Den bruges både som hel farve, men også som tapet, plakater eller puder med print af grønne blomster.

En af de helt store farver i 2018 bliver rød, alt fra blomme til pink og nude. Den røde farve bliver et hit, og vil ses i alle varianter af rød, dog ikke som helt postkasse rød. En kombination af den røde farve tone i tone, vil give et godt farvespil uden at skabe for meget larm i din bolig.

Den blå nuance vil ses i en stor del af boligindretningen, mest inden for vaser, lysestager, puder og andre dekorative til din bolig, men den vil også kunne ses på møbler. Den blå vil ses i alle havets blå nuancer, som er lidt mørkere end helt lys blå, og den vil derved give lidt modspil til de andre kraftige farver. Den blå farve vil skabe en spændende stemning i hjemme ved at tage det modige spring og male en væg i f.eks. soveværelset eller køkkenet.

Der vil inden for boligtrenden blive set mere til mønstre i 2018, det vil være i form af både striber, cirkler, blomster og grafik. Disse print vil ses på blandt andet pyntepuder og plakater. Vi er heller ikke klar til at sige farvel til velour, vi fik stort kendskab til velour i 2017 og 2018 vil ikke sætte en stopper for det.

Til trods for de lidt mere vovede farve valg vi står overfor i 2018, vil grå altid være et hit i de fleste hjem. Det er en farve som vi altid vil være glad for, den vil i 2018 blive lidt varmere og ses som en blanding med sand og beige. Denne farve vil skabe en god kontrast til de skarpe farver vi kommer til at se meget til i 2018.

Klik rundt på de forskellige farver i toppen og find inspiration til din personlige boligtrend i 2018.