Boligtrend

Boligtrends 2020 - Årets designs, farver og materialer

I 2020 vil de nordiske, jordnære og neutrale farver især være i fokus, når det gælder de nyeste boligtrends 2020. Farverne for i år er nemlig først og fremmest inspireret af naturens nuancer, og 2020 står derfor i naturens tegn. De brunlige og gullige toner og de smukke naturmaterialer vil vinde ind i de mange hjem, og ligeså vil grøn og blå igen blive trendende farver i vores boligindretning. Vi vil dog også se, at de mere neutrale farver som sort og grå vil vinde en plads i vores bolighjerter. De formår nemlig at skabe balance og kontrast i indretningen, da de nedtoner de mere larmende farver. Alt i alt er vi vilde med farverne for 2020, da de skaber et godt mix mellem det naturlige, neutrale og farverige.


grønne indretninggul indretningblå indretningNordisk indretningtrælamellersildebensparketkeramikNaturens tegnFløjlVelour

Indret i naturens tegn

En af årets helt store boligtrends er indretning i naturens tegn. Vi vil se en hel del til naturmaterialer og jordnære farver, hvor især gyldenbrun og den lækre lattefarve vil være i fokus. Naturens tegn og de flotte gyldne nuancer vil især komme til udtryk gennem møbler og interiør.

LÆS MERE HER

Indret med fløjl

i 2020 oplever 70'erne et stort comeback, hvilket også afspejles i denne trend. En af årets store boligtrends bliver det smuk og elegant stof fløjl. Indret din bolig med fløjl og tilføj på den måde din bolig et elegant og feminint touch.

LÆS MERE HER

Indret med trælameller

Du har sikkert før hørt om trælameller, når der tales om lydisolering af boliger og rum. Det er dog langt fra kun i forbindelse med lydisolering, at trælameller  vil være at finde i 2020. Trælameller bliver i år en kæmpe trend, hvor de smukke og rene linjer vil være at finde på diverse møbler lige fra skabe til skamler.

LÆS MERE HER

Indret med sildebensparket

Sildebensparket vinder i høj grad frem i 2020 og bliver en af årets helt store trend. Det flotte sildebensmønster bidrager til et elegant og klassisk look i din bolig. Sildebensparket vil være at finde på både gulve og vægge men i den grad også på møbler og tekstiler.

LÆS MERE HER

Indret med keramik

Keramikken oplever et comeback i disse år,  hvilket også afspejler sig i boligtrends 2020. Det er især keramik i forskellige farver, former og mønstre der vinder frem. Med keramik i mange forskellige nuancer og former er det nemt at give sin bolig et personligt touch og skabe identitet i rummet.  

LÆS MERE HER

Indret med velour

Velour har de senere år vundet frem indenfor boligindretning og trenden fortsætter ind i 2020.  Indret din bolig med lækkert velour der både ser flot og eksklusivt ud.

LÆS MERE HER

Nordisk indretning

På den mere neutrale skala over farver og boligtrends i 2020, finder vi sort og grå. Disse farver er perfekte at indrette med, da de passer sammen med alle farver, og da de har et sofistikeret og elegant udtryk over sig. Det giver dig mulighed for at mixe og matche uden, at udtrykket i din boligindretning bliver for larmende. Sort og grå afdæmper nemlig de farverige elementer i boligen og giver et balanceret og indbydende udtryk til dit hjem. På den måde kan du lege med alle farverne for 2020 og sætte dem sammen på en spændende og kreativ måde.

LÆS MERE HER

Grøn indretning

Vi har over de sidste par år set, at grøn er en favorit farve, der går igen år efter år, og 2020 er ingen undtagelse. Den grønne smukke farve bliver nemlig en af de hotteste boligtrends i 2020, og det er vi vilde med, for grøn skaber en rolig og afslappende atmosfære, der minder om den, man finder i naturen.

LÆS MERE HER

Gul indretning

I 2020 kommer vi til at se en masse til de gule nuancer. Gul var også en af vores favorit farver sidste år, men i år får vi endnu engang gul at se, og det er skønt, for gul er en glad farve, der har en positiv indvirkning på sindet. Farven giver nemlig boligen et varmt og farverigt udtryk. Gul viser sig i alverdens nuancer fra den helt lysegule til den dybe curry, og der er derfor rig mulighed for at eksperimentere med de forskellige nuancer i din indretning.

LÆS MERE HER

Blå indretning

Endnu en genganger er den blå farve, der igen skal indtage vores hjem. Sidste år var det især den koboltblå farve, der var moderne, men i år er det også de lyse nuancer, der finder en plads i vores indretning. Blå er, modsat mange af de andre farver for boligtrends 2020, en af årets mest farverige toner, som vi inviterer ind i vores hjem. Den smukke blå farve skaber kontrast i vores hjem og efterlader et mere personligt hjem, der især viser sig i form af møbler, vaser og urtepotter.

LÆS MERE HER

Bæredygtighed & Økologi

Vi fokuserer på brands, der producerer økologiske designs. Her finder du mærker med stort økologisk fokus:

>> Læs om GOTS certificerede håndklæder og sengetøj her

>> Se ART FOR LIVING Sengetøj by Vibeke Lerfeldt Bjerker her

>> Læs mere om 7 brands der er lidt grønnere her

>> Læs også om hele Sinnerup's grønne profil her