Boligtrend

Beige greige off-whitewellness på badeværelsetpasteller pastelnordisk indretningKeramikfarverige glas

Hvad trender i 2023? - Farver

I 2023 vil især de nordiske, jordnære og neutrale farver være i fokus og trende i de mange hjem. Farverne for i år er nemlig først og fremmest inspireret af naturens nuancer, og 2023 står derfor i naturens tegn. Brunlige og grønne toner samt de smukke naturmaterialer vil atter vinde ind i de mange hjem. Når det gælder de nyeste farver og boligtrends 2023 vil også pasteller indtage vores hjem. Vi vil også se, at de mere neutrale farver som sort, beige, hvid og grå vil vinde en plads i vores bolighjerter. De formår nemlig at skabe balance og kontrast i indretningen, da de nedtoner de mere larmende farver. Alt i alt er vi vilde med farverne for 2023, da de skaber et godt mix mellem det naturlige, neutrale og farverige.

Hvad er populært i 2023? - Materialer

I 2023 vil materialer som teddy, træ, keramik og glas trende i vores boligindretning. Disse materialer bliver de mest populære trends, når det kommer til materialer. Teddy bløder hjemmet op med flotte møbler og boligtekstiler i det skønne stof og vil stå i smuk kontrast til hjemmets øvrige materialer som fx træ, keramik og glas. Træ, keramik og glas hitter også i 2023 og vil med deres hårde overflader harmonere smukt med de bløde boligtekstiler. Træ viser sig især på møbler som spiseborde, sofaborde, reoler og skabe, mens glas og keramik særligt kommer til udtryk på vaser, lysestager og drikkeglas i smukke og spændende farver.

Hvad bliver den næste trend? - Designs

I 2023 kommer vi til at se nye designs i spændende, finurlige og anderledes former. Der vil i år 2023 være særligt fokus på designs i en nordisk stil, der falder smukt ind i den moderne indretning med naturmaterialer og jordfarver. Derudover vil den næste trend i 2023 være bløde former, hvor særligt vaser, lysestager, glas og møbler vil være i et organisk design. Især vaser og glas vil kunne ses i et krøllet eller bølget formsprog, der skaber en smuk kontrast i boligindretningen.

Nordisk indretning

På den mere neutrale skala over farver og boligtrends i 2023, finder vi sort og grå. Disse farver er perfekte at indrette med, da de passer sammen med alle farver, og da de har et sofistikeret samt elegant udtryk over sig. Det giver dig mulighed for at mixe og matche uden, at udtrykket i din boligindretning bliver for larmende. Sort og grå afdæmper nemlig de farverige elementer i boligen og giver et balanceret og indbydende udtryk til dit hjem. På den måde kan du lege med alle farverne for 2023 og sætte dem sammen på en spændende og kreativ måde.

LÆS MERE HER

Indret med teddy-stof

Det plyssede teddy-stof er en af årets hyggeligste trends, og det er vi vilde med - for er der noget bedre end at få et varmt kram af årets blødeste stof? Læs med og få inspiration til at indrette med den varme, bløde og hyggelige trend og skab kontrast til boligens øvrige materialer.

LÆS MERE HER

Indret med beige

I 2023 kommer vi til at se endnu mere til de dybe jordbundne og naturlige farver som beige, greige og off-white, der er med til at skabe en rolig stemning i hjemmet. De afdæmpede farver rækker over de brunlige, lyse nuancer og gyldne  toner, som vi kender fra naturens harmoniske farvepalette.

LÆS MERE HER

Skab wellness på badeværelset

2023 står i selvforkælelsens tegn - der bliver nemlig fokus på at skabe wellness, velvære og afslapning på badeværelset. Læs med og find ud af, hvordan du skaber en rolig, behagelig og velduftende atmosfære, så du opnår den helt rette stemning til et varmt og afslappende karbad.

LÆS MERE HER

Indret med keramik

Keramikken oplever et comeback i disse år,  hvilket også afspejler sig i boligtrends 2023. Det er især keramik i forskellige farver, former og mønstre der vinder frem. Med keramik i mange forskellige nuancer og former er det nemt at give sin bolig et personligt touch og skabe identitet i rummet.

LÆS MERE HER

Indret med pasteller

Pasteller har de sidste år vundet mere og mere frem indenfor boligindretning, og trenden fortsætter ind i 2023. Pasteller kommer især til udtryk i form af vaser, lysestager og lys, men også på flere boligtekstiler. Pastellerne er et skønt indspark til den nordiske stil, der ofte består af neutrale farver, for pasteller er både glade og smukke, og så pifter de indretningen op og skaber spil i rummet.

LÆS MERE HER

Indret med farvet glas

Glas er en stor boligtrend i 2023, og vi kommer især til at se en masse vaser, lysestager og farvede vandglas i 2023. Det bliver særligt farvet glas i smukke pasteller og rainbow med farvespil, der bliver moderne og den helt store trend. De smukke glas vil være designet på forskellige måder med mange forskellige former, og der vil være glas i minimalistiske og finurlige designs. Særligt for 2023 bliver dog glas i et organisk design, hvor bløde former og et krøllet look dominerer.

LÆS MERE HER

Bæredygtighed & Økologi

Vi fokuserer på brands, der producerer økologiske designs. Her finder du mærker med stort økologisk fokus:

>> Læs om GOTS certificerede håndklæder og sengetøj her

>> Se ART FOR LIVING Sengetøj by Vibeke Lerfeldt Bjerker her

>> Læs mere om 7 brands der er lidt grønnere her

>> Læs også om hele Sinnerup's grønne profil her