Køb til og med d. 19. dec. for levering inden jul

Boligtrend

Boligtrends 2021 - Årets designs, farver og materialer

I 2021 vil de nordiske, jordnære og neutrale farver være i fokus, når det gælder de nyeste boligtrends 2021. Farverne for i år er nemlig først og fremmest inspireret af naturens nuancer, og 2021 står derfor i naturens tegn. De brunlige toner samt de smukke naturmaterialer vil vinde ind i de mange hjem, og ligeså vil velour og fløjl igen blive trendende i vores boligindretning. Vi vil også se, at de mere neutrale farver som sort og grå vil vinde en plads i vores bolighjerter. De formår nemlig at skabe balance og kontrast i indretningen, da de nedtoner de mere larmende farver. Alt i alt er vi vilde med farverne for 2021, da de skaber et godt mix mellem det naturlige, neutrale og farverige.


Nordisk indretningtrælamellersildebensparketkeramikNaturens tegnFløjlVelourWellness på badeværelsetJordfarverTeddy-stof

Nordisk indretning

På den mere neutrale skala over farver og boligtrends i 2021, finder vi sort og grå. Disse farver er perfekte at indrette med, da de passer sammen med alle farver, og da de har et sofistikeret samt elegant udtryk over sig. Det giver dig mulighed for at mixe og matche uden, at udtrykket i din boligindretning bliver for larmende. Sort og grå afdæmper nemlig de farverige elementer i boligen og giver et balanceret og indbydende udtryk til dit hjem. På den måde kan du lege med alle farverne for 2021 og sætte dem sammen på en spændende og kreativ måde.

LÆS MERE HER

Indret med teddy-stof

Det plyssede teddy-stof er en af årets hyggeligste trends, og det er vi vilde med - for er der noget bedre end at få et varmt kram af årets blødeste stof? Læs med og få inspiration til at indrette med den varme, bløde og hyggelige trend og skab kontrast til boligens øvrige materialer.

LÆS MERE HER

Indret i naturens tegn

En af årets helt store boligtrends er indretning i naturens tegn. Vi vil se en hel del til naturmaterialer og jordnære farver, hvor især gyldenbrun og den lækre lattefarve vil være i fokus. Naturens tegn og de flotte gyldne nuancer vil især komme til udtryk gennem møbler og interiør.

LÆS MERE HER

Indret med jordfarver

I 2021 kommer vi til at se endnu mere til de dybe jordbundne og naturlige farver, der er med til at skabe en rolig stemning i hjemmet. De afdæmpede farver rækker over de brunlige nuancer og gyldne orange toner, som vi kender fra naturens harmoniske farvepalette.

LÆS MERE HER

Skab wellness på badeværelset

2021 står i selvforkælelsens tegn - der bliver nemlig fokus på at skabe wellness, velvære og afslapning på badeværelset. Læs med og find ud af, hvordan du skaber en rolig, behagelig og velduftende atmosfære, så du opnår den helt rette stemning til et varmt og afslappende karbad.

LÆS MERE HER

Indret med fløjl

i 2021 fortsætter 70'ernes store comeback, hvilket også afspejles i denne trend. En af årets store boligtrends bliver det smuk og elegant stof fløjl. Indret din bolig med fløjl og tilføj på den måde din bolig et elegant og feminint touch.

LÆS MERE HER

Indret med trælameller

Du har sikkert før hørt om trælameller, når der tales om lydisolering af boliger og rum. Det er dog langt fra kun i forbindelse med lydisolering, at trælameller vil være at finde i 2021. Trælameller bliver igen i år en kæmpe trend, hvor de smukke og rene linjer vil være at finde på diverse møbler lige fra skabe til skamler.

LÆS MERE HER

Indret med sildebensparket

Sildebensparket vinder fortsat frem i 2021 og bliver en af årets helt store trend. Det flotte sildebensmønster bidrager til et elegant og klassisk look i din bolig. Sildebensparket vil være at finde på både gulve og vægge men i den grad også på møbler og tekstiler.

LÆS MERE HER

Indret med keramik

Keramikken oplever et comeback i disse år,  hvilket også afspejler sig i boligtrends 2021. Det er især keramik i forskellige farver, former og mønstre der vinder frem. Med keramik i mange forskellige nuancer og former er det nemt at give sin bolig et personligt touch og skabe identitet i rummet.  

LÆS MERE HER

Indret med velour

Velour har de senere år vundet frem indenfor boligindretning og trenden fortsætter ind i 2021.  Indret din bolig med lækkert velour der både ser flot og eksklusivt ud.

LÆS MERE HER

Bæredygtighed & Økologi

Vi fokuserer på brands, der producerer økologiske designs. Her finder du mærker med stort økologisk fokus:

>> Læs om GOTS certificerede håndklæder og sengetøj her

>> Se ART FOR LIVING Sengetøj by Vibeke Lerfeldt Bjerker her

>> Læs mere om 7 brands der er lidt grønnere her

>> Læs også om hele Sinnerup's grønne profil her