Boligtrend

INSPIRATION ÅRETS FARVER 2019

Indret et hjem med årets farver

De nordiske nuancer vender tilbage i boligindretningen igen i år efter en tid med de mere stærke farver som grøn, rød og blomme. Her i år 2019 bærer indretningen nemlig præg af en inspiration fra naturens mere jordnære farver. Farverne bliver nemlig mere matte, varme og naturlige. Men det betyder ikke, at vi er helt færdige med de skarpe farver i år. Vi tør nemlig stadig være kreative og eksperimenterende med farverne. Derfor vil vi også se farver som blandt andet koboltblå og pasteller, som netop bliver nogle af tidens mest vovede farver.

Pastel grøn

I 2019 bliver grøn igen en trendende farve i boligindretningen. Men i modsætning til sidste års mere mørkegrønne nuancer bliver det også en lidt mere støvet og sart grøn, vi kommer til at se. Grøn har efterhånden været en gennemgående farve de sidste par år og er især kommet til udtryk gennem møbler, tekstiler eller grønne planter. Den mørkegrønne farve blev også anvendt som helfarve, hvor det viste sig som vægfarve på tapetet i hjemmet.

LÆS MERE HER

Kobolt blå

En af de mere vovede farver for 2019 er en klar blå i mere mørke og larmende nuancer end tidligere. Den nye farve vil endda bevæge sig hen imod en skarp, dyb koboltblå. Den flotte mørkeblå farve vil især komme til udtryk i møbler, vaser, puder og lysestager og vil skabe et forfriskende spil i den ellers jordfarvede og matte boligindretning, der kommer til at gøre sig gældende for dette år.

LÆS MERE HER

Jordfarver

Modsat sidste år, hvor hjemmet var domineret af stærke, vovede og spændende farvevalg, vil vi i år se mere til de neutrale og rolige farver. Beige, grå og brun vil nemlig være et af årets nye farvetendenser, og de vil med deres mindre opmærksomhedsfangende farveskala nedtone hjemmet igen og skabe et behageligt og roligt hjem. De neutrale farver er nemme at sammensætte med de mere vovede og fængende farver, og så passer de godt ind i alle hjem.

LÆS MERE HER

Lavendel

I år 2019 har pastelfarverne vundet frem og pustet nyt liv i de danske hjem. Det er de helt lyse og svage pastelfarver som mint, lavendel, lys gul og linen blue, der er blevet populære i boligindretningen. Særligt er det især lavendel og linen blue, der står øverst på listen over de mest trendende pasteller i det nye år. De lidt mere farverige pastel nuancer tilføjer et kontrastfyldt spil til de mere jordnære, neutrale og varme farver, der ellers er at finde i år 2019.

LÆS MERE HER

Varme farver

Der vil inden for boligtrenden blive set mere til de varme og naturlige nuancer. De jordnære farver er nemlig på vej tilbage, og de vil med deres mere bløde og naturlige farvespil understrege den nordiske stil. Alle nuancer af brun, rust, gul og træ vil nemlig træde frem som tydelige farvevalg i hjemmet og stå i smuk kontrast til årets andre farver. Særligt kommer farverne gylden, terracotta og sennepsgul til at indtage hjemmet i et varmt farvespil, der minder om efterårets blade og sommerens lune aftensol.

LÆS MERE HER