Boligtrends 2023

SHAPESBeigeWellnessNaturLavender roseLuksus til hjemmetGreen Bee

Hvad trender i 2023? - Farver

I 2023 vil især de nordiske, jordnære og neutrale farver være i fokus og trende i de mange hjem. Farverne for i år er nemlig først og fremmest inspireret af naturens nuancer, og 2023 står derfor i naturens tegn. Brunlige og grønne toner samt de smukke naturmaterialer vil atter vinde ind i de mange hjem. Når det gælder de nyeste farver og boligtrends 2023 vil også pasteller indtage vores hjem. Vi vil også se, at de mere neutrale farver som sort, beige, hvid og grå vil vinde en plads i vores bolighjerter. De formår nemlig at skabe balance og kontrast i indretningen, da de nedtoner de mere larmende farver. Alt i alt er vi vilde med farverne for 2023, da de skaber et godt mix mellem det naturlige, neutrale og farverige.

Hvad er populært i 2023? - Materialer

I 2023 vil materialer som teddy, træ, keramik og glas trende i vores boligindretning. Disse materialer bliver de mest populære trends, når det kommer til materialer. Teddy bløder hjemmet op med flotte møbler og boligtekstiler i det skønne stof og vil stå i smuk kontrast til hjemmets øvrige materialer som fx træ, keramik og glas. Træ, keramik og glas hitter også i 2023 og vil med deres hårde overflader harmonere smukt med de bløde boligtekstiler. Træ viser sig især på møbler som spiseborde, sofaborde, reoler og skabe, mens glas og keramik særligt kommer til udtryk på vaser, lysestager og drikkeglas i smukke og spændende farver.

Hvad bliver den næste trend? - Designs

I 2023 kommer vi til at se nye designs i spændende, finurlige og anderledes former. Der vil i år 2023 være særligt fokus på designs i en nordisk stil, der falder smukt ind i den moderne indretning med naturmaterialer og jordfarver. Derudover vil den næste trend i 2023 være bløde former, hvor særligt vaser, lysestager, glas og møbler vil være i et organisk design. Især vaser og glas vil kunne ses i et krøllet eller bølget formsprog, der skaber en smuk kontrast i boligindretningen.

Shapes

I 2023 ved det bløde formsprog være at finde. Denne trend indbyder til varme, fællesskab og velvære, og er en unik måde hvorpå din personlige stil kan komme til udtryk. Trenden omfavner naturens formsprog, lige fra kurvede stier til floder, søer og sten er inspirationen at finde overalt omkring os. Samtidig indfanger trenden det unikke og individuelle ved kroppen, hvilket føles kraftfuld og inkluderende. Tendensen skaber en ny dimension og dybde i indretningen såvel som i garderoben, som føles blød, blid og beroligende, samtidig med at være spændende, legende og livlig.

LÆS MERE HER

Indret med teddy-stof

Det plyssede teddy-stof er en af årets hyggeligste trends, og det er vi vilde med - for er der noget bedre end at få et varmt kram af årets blødeste stof? Læs med og få inspiration til at indrette med den varme, bløde og hyggelige trend og skab kontrast til boligens øvrige materialer.

LÆS MERE HER

Indret med beige

I 2023 kommer vi til at se endnu mere til de dybe jordbundne og naturlige farver som beige, greige og off-white, der er med til at skabe en rolig stemning i hjemmet. De afdæmpede farver rækker over de brunlige, lyse nuancer og gyldne  toner, som vi kender fra naturens harmoniske farvepalette.

LÆS MERE HER

Skab wellness på badeværelset

2023 står i selvforkælelsens tegn - der bliver nemlig fokus på at skabe wellness, velvære og afslapning på badeværelset. Læs med og find ud af, hvordan du skaber en rolig, behagelig og velduftende atmosfære, så du opnår den helt rette stemning til et varmt og afslappende karbad.

LÆS MERE HER

Naturens elementer

Naturen inviteres igen i 2023 indenfor i mange skandinaviske hjem og flere steder i verden. Og det forstår vi godt, for de naturlige materialer såvel som nuancer skaber et organisk, levende og harmonisk univers med essensen af fred og ro. I 2023 kommer trenden i spændende og anderledes former, hvilket giver mulighed for at mixe og matche nuancer og materialer. Naturens touch på indretningen skaber en rolig atmosfære og bringer tankerne hen på wellness og afslapning, samtidig med at indretningen får mere liv og personlighed. Dette kan hjælpes på vej ved at tilføje nogle levende planter eller accessoires udformet i træ, som er med til at skabe en form for hjemlig oase.

LÆS MERE HER

Lavender Rose

Igen i år vinder pastelfarverne en central plads i boligen, hvor især de smukke lilla- og lyserøde pastel farvenuancer vinder manges hjerter. 2023’s boligtrends viser, hvordan vi igen i år ønsker, at hjemmet skal emme af glæde og inspiration, og hvor farver og former har en helt særlig plads i indretningen, og er med til at skabe en munter og rolig stemning. De lilla og lyserøde nuancer er med til at skabe en afslappende og samtidig stemningsopløftende atmosfære, og kan sagtens sammensættes med hele farvepaletten.

LÆS MERE HER

Indret med luksuriøse materialer

Overdådighed og luksuriøse overflader vil være at finde flere steder i huset. Rige stoffer, spændende teksturer og dybe farver er med til at frembringe følelsen af luksus. For en øjeblikkelig fornemmelse af luksus kan du tilføje varme metaller som guld eller messing eller lade huset bryde af materialer som egetræ eller marmor.

LÆS MERE HER

Green Bee

I år vil indretningen i høj grad bære præg af mange farver, hvor særligt den kraftige og iøjnefaldende grønne farve vil være svær at komme udenom, og vil være med til at sætte en skøn kulør på hverdagen. Denne unikke farve er et symbol på natur, lykke og håb, og vil være et frisk pust til indretningen såvel som garderoben. I år kommer vi især til at se den markante grønne farve på møbler og i garderoben. Denne skarpe grønne farve er fantastisk at indrette med, da den er med til at skabe en spændende indretningsstil, og giver mulighed for at inkorporere et ”statement piece” i hjemmet. Mix, match og sammensæt denne fantastiske og livlige farve med andre pyntegenstande, som tilsammen skaber et flot og udtryksfuldt visuelt udtryk. Du kan eksempelvis skabe en hyggelig og samtidig spændende stemning ved at indrette med lystestager, vaser eller urtepotter i forskellige grønne dimensioner.

LÆS MERE HER

Bæredygtighed & Økologi

Vi fokuserer på brands, der producerer økologiske designs. Her finder du mærker med stort økologisk fokus:

>> Læs om GOTS certificerede håndklæder og sengetøj her

>> Se ART FOR LIVING Sengetøj by Vibeke Lerfeldt Bjerker her

>> Læs mere om 7 brands der er lidt grønnere her

>> Læs også om hele Sinnerup's grønne profil her