Boligtrend

ÅRETS DESIGNS, FARVER & MATERIALER 2020

grønne tonergule nuancerblå farversort og grånaturens tegn

Indret dit hjem i årets farver

I 2020 vil de nordiske, jordnære og neutrale farver især være i fokus, når det gælder de nyeste boligtrends. Farverne for i år er nemlig først og fremmest inspireret af naturens nuancer, og 2020 står derfor i naturens tegn. De brunlige og gullige toner og de smukke naturmaterialer vil vinde ind i de mange hjem, og ligeså vil grøn og blå igen blive trendende farver i vores boligindretning. Vi vil dog også se, at de mere neutrale farver som sort og grå vil vinde en plads i vores bolighjerter. De formår nemlig at skabe balance og kontrast i indretningen, da de nedtoner de mere larmende farver. Alt i alt er vi vilde med farverne for 2020, da de skaber et godt mix mellem det naturlige, neutrale og farverige.

Grønne toner

Vi har over de sidste par år set, at grøn er en favorit farve, der går igen år efter år, og 2020 er ingen undtagelse. Den grønne smukke farve bliver nemlig igen en af årets hotteste farver i boligindretningen, og det er vi vilde med, for grøn skaber en rolig og afslappende atmosfære, der minder om den, man finder i naturen. Sidste år var det især de lysegrønne nuancer, der var moderne, men i år får vi hele pakken, da de mørke nuancer også bliver inviteret ind i vores hjem.

LÆS MERE HER

Gule nuancer

I 2020 kommer vi til at se en masse til de gule nuancer. Gul var også en af vores favorit farver sidste år, men i år får vi endnu engang gul at se, og det er skønt, for gul er en glad farve, der har en positiv indvirkning på sindet. Farven minder nemlig om sol og sommer, og den giver derfor boligen et varmt og farverigt udtryk. Gul viser sig i alverdens nuancer fra den helt lysegule til den dybe curry, og der er derfor rig mulighed for at eksperimentere med de forskellige nuancer i din indretning.

LÆS MERE HER

Blå farver

Endnu en genganger er den blå farve, der igen skal indtage vores hjem. Sidste år var det især den koboltblå farve, der var moderne, men i år er det også de lyse nuancer, der finder en plads i vores indretning. Blå er, modsat mange af de andre farver for 2020, en af årets mest farverige toner, som vi inviterer ind i vores hjem. Den smukke blå farve skaber kontrast i vores hjem og efterlader et mere personligt hjem, der især viser sig i form af møbler, vaser og urtepotter.

LÆS MERE HER

Sort & grå

På den mere neutrale skala over farver for 2020, finder vi sort og grå. Disse farver er perfekte at indrette med, da de passer sammen med alle farver, og da de har et sofistikeret og elegant udtryk over sig. Det giver dig mulighed for at mixe og matche uden, at udtrykket i din boligindretning bliver for larmende. Sort og grå afdæmper nemlig de farverige elementer i boligen og giver et balanceret og indbydende udtryk til dit hjem. På den måde kan du lege med alle farverne for 2020 og sætte dem sammen på en spændende og kreativ måde.

LÆS MERE HER

Naturens tegn

Når det kommer til de mere afdæmpede farver for 2020, finder vi de brunlige nuancer som blandt andet beige og natur. Disse farver vil især komme til udtryk i form af naturmaterialer som fx træ, kork og bambus. De mange naturlige nuancer vil bløde hjemmet op og efterlade et varmt udtryk i boligen. De brunlige toner passer godt ind i det nordiske hjem samtidig med, at det skaber en smuk balancegang til de mere farverige toner som blå, grøn og gul. Vi er vilde med naturens tegn.

LÆS MERE HER

Bæredygtighed & Økologi

Vi fokuserer på brands, der producerer økologiske designs. Her finder du mærker med stort økologisk fokus:

>> Læs om Södahl GOTS certificerede håndklæder og sengetøj her

>> Se ART FOR LIVING Sengetøj by Vibeke Lerfeldt Bjerker her

>> Læs mere om 7 brands der er lidt grønnere her


>> Læs også om hele Sinnerup's grønne profil her