Grundet ekstra travlhed, kan der forekomme længere svartid samt længere leveringstid.

BOTTLES by Malund

De transparente flasker fra BOTTLES by Malund afslører de økologiske ingredienser, der i lag udgør den ærlige enkelthed i hver opskrift. Du kan med BOTTLES by Malund give den perfekte værtindegave eller på simpel vis lave dit eget delikate brød, müsli og dine egne kager. Der følger med hver flaske en ganske enkel bagevejledning med, der gør det nemt for dig at forvandle indholdet til sunde lækkerier. Når indholdet er forvandlet til bagværk, står du tilbage med en tidløs designflaske, der kan bruges til vand, saft og vin.

Bottles by Malund - økologiske og ærlige opskrifter

Ideen bag Bottles by Malund kom til verden med inspiration i fortidens mælkeflasker, hvor mælken kom fra den lokale gård, og hvor flasken blev genanvendt. Det er netop dette, der er tanken bag de smukke glasflasker med økologiske ingredienser fra danske gårde. Alle råvarer er af højeste kvalitet og nøje udvalgt fra de 50 danske gårde, som Bottles samarbejder med.

De smukke glasflasker er den perfekte værtindegave eller forkælelse til sig selv. Det er en nem måde at opnå et lækkert, økologisk og simpelt brød på - og bagefter har du en smuk flaske med korkprop, som du kan bruge til alverdens skønne drikke.
Korkproppen er sammensat helt uden nogen form for lim, som gør den til en miljø- og sundhedsvenlig korkprop, der er 100 % genanvendelig. Proppen tåler endda opvaskemaskine med op til 50 graders varme.