Brændt efterår

August rinder ud, og vi byder løvfaldet ind i garderoben.
Denne sæson giver et tilbageblik ind i 70'erne, hvor brændte nuancer og varme farver også var i højsædet.
Ligegyldigt årstiden, så er kjoler et must, og det gælder også striber og prikker – se bare den smukke stribede Andia kjole fra Créton eller prikkede Numedora kjolen fra Nümph.

En af sæsonens tilbagevendende trends er det oversize look, hvor vi hylder løst på løs styling.
Her kan du eksempelvis style den elegante Andia kjole med de matchende brede Ginny bukser, for at få et gennemført look.
Ligeledes er den smukke 70’er farve ’Rust’ tilbage og kombineret med efterårets brændte farver på smukkeste vis. De brændte nuancer skaber en hyggelig og varm stemning.

… se bare den smukke, hypnotiserende nederdel fra Second Female med sit rustbrune look i toppen gradueret med den populære karrygule farve i bunden. Denne enestående farvekombination går hånd i hånd med de mange lækre efterårsfarver, som vi går i møde. Sammensæt eksempelvis nederdelen med den karrygule skjorte fra Créton for at fuldende efterårslooket.
Vi ved at efterår er lig med skovtur og jordfarver – og denne sæson er ingen undtagelse. Vi omfavner de varme brændte farver og de smukke blomster og blad print, som bliver inkorporeret i de forskellige styles.

Man skal ikke være bange for at mixe og matche mønstre og print på kryds og tværs – vær modig og kombiner de smukke efterårs print som blomster eller dyr med de klassiske striber.