BUTIKKER

VORES FYSISKE BUTIKKER GENÅBNER D. 1. MARTS

I forbindelse med myndighedernes restriktioner grundet COVID-19, er alle vores fysiske butikker lukket til og med d. 28. februar 2021. MEN mandag d. 1. marts åbner vores fysiske butikker igen. Dette gælder dog desværre ikke Sinnerup Vanløse, da den er placeret i et storcenter samt Sinnerup Flensborg og Sinnerup Harrislee.
Webshoppen er som altid, fortsat åben.
------------------------------------------------------------------

BESØG VORES BUTIKKER
OG BLIV FORELSKET

Kig ind forbi vores fysiske butikker og bliv forelsket i et kæmpe univers af utallige smukke designs og interiør, unik og trendig damemode og lækre møbler i tidens farver og materialer.

100% dansk ejet familievirksomhed

Livsstil, passion og design. Det er hjertet i Sinnerup og har været det siden Poul Sinnerup åbnede sin første butik i Holstebro i 1971. Selvom det snart er 50 år, siden de første forventningsfulde kunder trådte ind i butikken, er konceptet det samme som dengang.

Gå ikke glip af en fantastisk butiksoplevelse

Vi vil præsentere dig for det ypperste indenfor livsstil og boligindretning. Du skal komme ned til os når du savner inspiration, er på udkig - eller bare gerne vil hyggesnakke om tidens trends. Gå ikke glip af en fantastisk butiksoplevelse - Besøg vores Sinnerup butikker og bliv forelsket!