SINNERUP Cordinate loftlampe

Før 349 kr.
249,95 kr.
Spar99,05 kr.
På lager » Levering 1-4 hverdage.
Varenummer:021298_616ONESIZE
Loftlampe fra Sinnerup

Cordinate er Sinnerups nye minimalistiske lampeserie. Serien består både af en loftlampe/påbygningsspot og pendler i forskellige størrelser

Denne minimalistiske loftlampe / påbygningsspot i metal, har en total højde på 15 cm og er produceret i to farver. Lampen sidder helt tæt på loftet, hvilket giver et enkelt og stramt udtryk.
Den har et nedadrettet lys og vil give din indretning et stilrent udtryk

Sæt dem fx sammen i en række i køkkenet, eller over køkkenøen. De kan også bruges i entreen, gangen eller stuen. Lampen kan med sin lave højde bruges de fleste steder.

Montering:
Det medfølgende beslag skrues op i loftet, derefter skrues lampen på beslaget

Specifikationer:
- Loftlampe uden ledning
- Loftbeslag medfølger
- Materiale: metal
- Fatning: GU10
- Mål: Ø: 6 x H: 15 cm

OBS:
- Lampen kan ikke placeres ovenpå et lampeudtag, derfor skal der føres ledning hen til lampestedet, med samme fremgangsmåde som når man monterer spots direkte i loftet.
- LED spot medfølger ikke. Vi anbefaler at bruge Nordlux GU10 spot
- Skruer og rawplugs medfølger ikke. Vi opfordrer til at bruge de skruer og rawplugs som passer præcist til din lofttype.

Tips:
Hvis man har højt til loftet, og gerne vil have et længere påbygningsspot end dette på 15 cm, kan man også montere alle Cordinate pendel lamper (uden ledning) direkte i loftet og dermed fungere de som lange påbygningsspots (H: 35/45/55 cm). Til den monteringen skal der tilkøbes et Cordinate loftbeslag. Alle lamper i Cordinate serien kan monteres i samme type Cordinate loftbeslag.