Køb til og med d. 19. dec. for levering inden jul

CRÉTON HYLDER den gode kvalitet

Vi er i løbet af de seneste år blevet meget mere bevidste om, hvad vi putter ind i vores garderobe - og i 2021 fortsætter vi denne gode tendens og sunde adfærdsændring!

I takt med at vi snakker mere om bæredygtighed, forstår vi også konsekvensen af overforbrug, og her er tøjforbruget en af de største klimasyndere. Derfor skal vi vælge at investere i kvalitet fremfor kvantitet, der giver styles, som bliver i vores garderobe i mange år – og på den måde ikke bliver en del af en smid-væk kultur. Bæredygtighed handler om så meget mere end at producere bæredygtigt – det handler ligeså vel om at tænke vedvarende, og hvordan vi behandler vores tøj.

Hos Créton er de foregangsmænd for denne tendens.
Med fokus på kvalitetsbevidste produkter, som kan holde år efter år og herved mindske overforbruget, forsøger Créton at være et springbræt for den vedvarende tankegang.
Ved at skabe kvalitetsbevidste produkter med fokus på trends der består og aldrig går af mode, forsøger Créton at give forbrugeren et vedvarende valg til garderoben.
I en verden, hvor modeindustrien er en af de mest ressourcekrævende og miljøbelastende, forsøger vi at arbejde med tekstiler, der holder længere, uden at skulle gå på kompromis med design. Vi forsøger at skabe langtidsholdbare og kvalitetsbevidste produkter, som ikke kun vil holde én sæson, men derimod flere sæsoner fremad, for at mindske ’brug og smid-væk’ kulturen”, fortæller Lisbeth Sinnerup, chefdesigner bag Créton.
Du finder mange styles i blandt andet silke, skind, bomuld og uld hos Créton, som er både naturlige og stærke kvaliteter, der vil blive i din garderobe, hvis du behandler det efter forskrifterne. Det handler nemlig lige såvel om den måde vi derhjemme behandler tøjet på. Overvej at lad tøjet lufttørre, når det skal friskes op, frem for at vaske det hver gang. Samtidig kan det meste tøj vaskes på en lavere temperatur og stadig blive rent.
Derudover vil Créton gerne skære ned på de helt hurtige trends, som man måske kun bærer i én sæson og derefter ikke gider mere. Sammenkoblingen af det tidløse design og den høje kvalitet skal hjælpe forbrugeren med at vælge Créton-styles, der bliver i garderoben i mange år frem.
Derfor bliver alt fra pasform til kvalitet gennemarbejdet og testet til mindste detalje.

Vi er realistiske og ved, at vi ikke kan redde verdenen – men vi kan forsøge at gøre en forskel ved at gøre forbrugerne opmærksomme på vedvarende kvalitet frem for kvantitet, hvordan vi kan nedkæmpe smid-væk kulturen, samt hvordan vi skal behandle vores tøj”, fortæller Lisbeth.
Med Créton kan du nu gøre din næste smarte investering – som du forhåbentlig om mange år stadig har i dit klædeskab. Gå efter kvalitet frem for kvantitet!