CRÉTON MAISON Maximino bluetooth højttaler

Før 699 kr.
199 kr.
Spar500 kr.
På lager » Levering 1-4 hverdage.
Varenummer:018979_250ONESIZE
Maximino  stereo-højtaleren har TWS funktion og kan bruges som dit nye Home Audio System. Du sammenkobler 2 Maximino højtalere, hvorefter du kan placere dem i hvert sit rum.
Du kan altså lytte til din yndlings musik, uden bekymringen om ikke at kunne høre musikken, når du går fra rum til rum. Højtalerne kan placeres med en rækkevidde på op til 10 meter fra hinanden.

Maximino højtaleren har et batteri på 4400 mAh, 3,7V. Højtaleren er strømbesparende, så er du inaktiv eller ikke benytter højtaleren i 10 minutter, slukkes den automatisk. Det tager mellem 7,5 og 8 timer at lade højtaleren fuldt op og den kan med en fuld opladning spille ca. 20 timer.

Maximino er designet og bygget til hverdagsbrug. Højtaleren har en IP-klassificeringer på IP65. Hvilket betyder at den er beskyttet mod kontakt med skadeligt støv, dertil er den vandafvisende mod regn, vandstråler og sprøjt, og køkkenhaner, den kan derfor sagtens placeres i køkkenet mens du laver mad, tages med udenfor når du er i haven eller hvorend du har lyst til at nyde din favorit musik.

Med højtaleren medfølger krog til ophæng, USB opladekabel og brugervejledning

Farve: Findes i Sort med enten guld eller sølv display

Materiale: Aluminium med soft touch

Mål: Ø 7 X H 15 cm
Højtaleren vejer 400 gram.