CRÉTON Raindrop regnfrakke

1.599 kr.
På lager
Varenummer:CR-563-1251
Regnfrakken er funktionel og smart med kontrastfarvede detaljer. Den ligner ikke en almindelig regnfrakke. Kombinationen af det feminine design og det lækre materiale gør at frakken også kan fungere som overgangsjakke.
Lukningen foran er med både tovejs lynlås og overfald der sikrer en optimal lukning.

I kraven er der en tapet lynlås, som sikrer at den skjulte hætte ikke bliver våd, når den ikke er i brug. Hætten har regulerbare stropper, så den kan strammes til alt efter vind og vejr.

Ryggen er lavet med et ventilationsskjold for at lade fugt komme ud.
I bunden af ærmet er en manchet i jersey med hul til tommelfingeren.
Lommerne foran lukkes med både lynlås og klap med trykknapper. Lommen på det ene ærme lukkes med klap og trykknap. Både lommerne foran og på ærmet er med læg, som giver mulighed for mere plads, hvis der er behov for det.

Indvendig er der flere funktionelle detaljer. Der er to lommer, den ene med trykknap og den anden lomme med klap og trykknap til sikker opbevaring af mobiltelefon. Desuden er der stropper til at regulere taljen.
Regnfrakken er helforet. Alle sømme er tapede så regnjakken er vandtæt.
Materialet er vandtæt, vindtæt og åndbart. Det har et vandsøjletryk på op til 15.000mm og åndbarhed op til 10.000 g.
Raindrop Regnfrakke findes i to farver.

Vaskeanvisning:
Regnfrakken kan maskinvaskes ved 30 grader. Skal vaskes separat og med vrangsiden udad. Det er vigtigt at lukke alle lynlåse før vask. Brug ikke blegemiddel eller skyllemiddel. Må ikke tørretumples, skal hænge tørres i skyggen. Må ikke renses eller stryges.