Top 5 designklassikere
Vi har udvalgt fem designklassikere, der forskønner dit hjem til en pris, som du har råd til.


Victor lounge stol
Victor Lounge stol er et tidløst møbel, der med strakte arme omfavner dig og dit hjem. Drejestolens smukke og stilrene formsprog
passer perfekt ind i det nordiske hjem, hvor den kan stå i boligens hjørne og skabe en komfortabel hyggekrog.

Find din victor her


Georgia daybed
Indret hjemmet med en Georgia daybed, der oser af elegance og eksklusivitet og lad det lange møbel skabe et moderne look i stuen. Den elegante daybed indbyder til hvile og giver dig en pause fra hverdagens travlhed.

Find din daybed her

New Age spisebordsstol
Indram spisebordet med de flotte New Age spisebordsstole i velour og få en stemningsfuld stue. Det lette og elegante stel, som bærer det tunge veloursæde, skaber et eksklusivt design, der sætter et moderne præg på hjemmet.

Køb New Age her

Miami 2,5 pers. sofa
Den smukke Miami sofa i støvet grøn efterlader et helt særligt udtryk i hjemmet og passer med sin praktiske størrelse ind i både store og små rum. Du kan lade sofaen stå alene eller sætte to sofaer overfor hinanden og på denne måde skabe et hyggeligt centrum i hjemmet.

Find din Miami herViola stole
Viola stolene er inspireret af Violblomsten, der med sine ovale kronblade og spinkle stilk står smukt i det danske landskab. De ovale blomsterblade afspejles i stolens sæde og ryg, der er udformet i ét stykke, mens de slanke detaljer i blomsterkronen kommer til udtryk i metallet.


Køb Viola her