Desserttallerkener

Desserttallerkener og kagetallerkener er typisk små af størrelse, men store af betydning. Kage eller dessert er ofte den perfekte afrunding på et godt måltid eller en delikat tilføjelse til kaffen. Serveret på en smuk tallerken smager det faktisk endnu bedre. Se vores store udvalg af desserttallerkener her.

Dekorative dessert- og kagetallerkener

Et smukt dækket bord er et rigtig godt udgangspunkt for et veltilberedt måltid mad i godt selskab. Med smukke og dekorative desserttallerkener kan du skabe den helt rigtige stemning og gøre dine gæster forventningsfulde og give dem en forkælelse for både øjet og ganen. En frisk jordbærkage, en nybagt æbletærte med creme fraiche eller en svampet og lækker Gateau Marcel tager sig bare bedre ud på smukke desserttallerkener.

Der er rig mulighed for at lade din personlige stil komme til udtryk ved at vælge kagetallerkener eller desserttallerkener, der falder i din smag. Er du til det enkle hvide udtryk, der passer til alle lejligheder og kan sammensættes med det meste andet service, eller må tallerkenerne godt være mere fremtrædende med eksempelvis farver og mønstre? Du finder desserttallerkener til enhver smag hos Sinnerup, og du kan også også mikse og matche forskellige farver og former for et frisk og interessant udtryk. Prøv også at sammensætte vores desserttallerkener med skønne kopper og krus samt kagegafler for at fuldende opdækningen. Så er der blot tilbage at byde dine gæster velkommen.

Stort udvalg af desserttallerkener hos Sinnerup


Du finder et stort udvalg af kage- og desserttallerkener hos Sinnerup fra populære brands som AIDA, EVA TRIO samt vores eget eksklusive brand. Vi har også dessertglas, der er oplagte til en isdessert, gammeldags æblekage eller måske risalamanden til jul. Der er mange anvendelsesmuligheder for både desserttallerkener og dessertglas – prøv eksempelvis at servere en lækker cocktail i vores farvede dessertglas eller anret en smuk og enkel juledekoration på én af vores smukke desserttallerkener. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Vil du vide mere om vores desserttallerkener, kagetallerkener og dessertglas, eller er du i tvivl om, hvad du skal vælge? Så er du altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, skrive en mail til os på web@sinnerup.dk eller ringe på tlf. (+45) 36 96 52 52 mandag-fredag kl. 12:00-16:00.

Du er også altid velkommen forbi vores fysiske butikker, hvor du se og mærke vores kage- og desserttallerkener og ikke mindst lade dig inspirere af vores dygtige dekoratørers borddækninger.