Drejestole

En drejestol er et siddemøbel, som kan rotere omkring sin egen akse. Drejestole er næsten det samme som lænestole, bortset fra muligheden for at dreje. I en drejestol sidder man komfortabelt og har ryglæn, armlæn og god støtte i lænden. Desuden er drejestole bløde og ergonomiske at sidde i.

Lækre drejestole i læder


Her finder du vores kæmpestore udvalg af flotte drejestole i læder. Drejestole er et meget populært møbel i danske hjem, og med god grund. Er der noget mere afslappende end at sidde i et hjørne af stuen under læselampen med en god bog? Eller måske i udestuen på solrige efterårsdage med en varm kop te?

Vores drejestole i læder kommer i mange forskellige former og farver, så du helt sikkert kan finde en model, der passer til netop din smag lige her på siden.

Drejestol med læderbetræk


En drejestol med læderbetræk er noget af det mest lækre og stilrene, du kan indrette din stue med. Hvis du går op i både kvalitet, komfort og et lækkert look, så er en drejestol med læderbetræk fra Sinnerup uden tvivl et godt match til dig.

Vi har drejestole i mange variationer. Du finder både drejestole, der fungerer som bløde, hyggelige lænestole, men også drejestole, som er mere henne i lounge-stilen. Med andre ord kan du altså finde en drejestol, som passer perfekt ind i din indretning, hvad end stilen skal være hjemlig eller mere eksklusiv.

Flotte og komfortable drejelænestole


Vores drejelænestole kommer i både læder, polyester og velour. Fordi vi gerne vil kunne tilbyde dig en drejelænestol i netop din smag, har vi dem også i et væld af forskellige farver. Hvad end du er til det mere neutrale som sort, grå og sandfarvet, eller du vil prøve noget mere iøjnefaldende som orange, grøn eller rød, så har vi helt sikkert din næste flotte drejelænestol lige her.