Dug

Lad middagsbordet vise sig fra sin bedste side med en smuk dug. Med en dug på bordet beskytter du ikke kun bordets overflade, du skaber også en gennemført og elegant ramme for din borddækning. Vælg mellem flere typer duge til alle anledninger og årstider.
Duge guide

Indram dit bord med en dug fra Sinnerup

Er du til den helt klassiske dug, eller er du på udkig efter en dug med et finurligt mønster? Intet problem, hos os finder du nemlig begge typer, da vi har et hav af duge med forskellige design.

Dugen er med til at indramme spisebordet og gøre middagen smuk, samtidig med at den beskytter bordets overflade mod snavs, slid og ridser. Der findes utallige duge i varierende farver, mønstre og design. De fremstilles i adskillige materialer, som hver især kræver forskellig pleje og rengøring. Det er derfor vigtigt at vælge den helt rigtige dug i de materialer og farver, som passer lige nøjagtigt til til dine behov.

Vi har akryl, damask og coated duge

I vores udvalg af duge kan du finde både akrylduge, damaskduge og duge med staincoat overflade. De forskellige materialer har hver især deres fordele. Ligegyldigt hvilken slags dug du er til, kan du finde den hos Sinnerup.

Akrylduge er nemme at holde rene og lægger sig flot rundt om bordets kanter. Den er perfekt til dig med børn, da du nemt kan tørre bordet af med en fugtig klud.  

Damaskduge er bløde, og selve mønstret er vævet ind i stoffet. De kan fås med en usynlig overflade af staincoat, så du altid kan tørre overfladen af med en fugtig klud.

En coated dug er blevet påført en overflade, også kaldet en staincoat, der gør den smuds- og vandafvisende, så dugen nemt kan tørres af. Det kan ikke ses, at dugen er behandlet med staincoat, og din coated dug ser derfor lige så pæn ud som en ubehandlet dug, men vil bevare sit smukke udseende i længere tid.

Duge til alle anledninger

Mangler du en enkel, hvid dug til brylluppet eller konfirmationen? En rød dug til fødselsdagen? Måske en grøn dug til julefrokosten? Vi tilbyder duge i alverdens farver, design og mønstre, der helt sikkert passer til hvilken som helst anledning, du står og skal fejre.

Hvad end det er til hverdagens rolige aftener eller de festlige begivenheder, så er det en god idé at beskytte bordets overflade med en dug. Duge behøver ikke være kedelige. Spring ud i det og vælg en dug med farver og mønstre, der skiller sig ud og pift borddækningen op. Lad de fængende farver stå i fin kontrast til hjemmets øvrige farver bordets enkle stel og de skønne blomster i vasen.

Skal du bruge en rød dug eller en grøn dug?

En rød dug giver varme til hjemmet i de kolde vintermåneder, og en grøn dug kan for eksempel være skøn i foråret, mens du venter på, at træer og blomster springer ud. Du kan også gå omvendt til værks og lade dugen være det diskrete element ved middagsbordet. De lyse, ensfarvede duge får dit stel til at træde frem og efterlader en harmonisk bordopdækning, som dine gæster helt sikkert vil bemærke.