Favorit looks til studenten

Studenter-tiden kalder på tøj i hvide nuancer. Men der er mange måder at style det hvide tøj på.
Vi har samlet vores favorit looks til de søde og sjove studenter dage!

Lette materialer i skøn viscose

Créton har denne sæson designet smukke styles i let viscose-kvalitet. Det er et materiale, der er både let og luftigt til de varme dage samt blødt at bære dagen lang. Skal dit look være en lang kjole med en smuk, grafisk blazer over? Eller viscose i form af en fin top med matchende cropped jeans og smukke accessories? Vi elsker begge looks!

Rå og røde detaljer

Vi elsker at style en feminin, hvid kjole med mere rå detaljer. Derfor har vi sammensat denne cool t-shirt kjole fra Soft Rebels med en bikerjakke, en bumbag og lækre cowboystøvler. Bliver du rød student, synes vi samtidig at Ease kjolen er perfekt med sine røde detaljer - vi har også masser af fine hvide og blå styles, hvis det er!

Fint og feminint

En kjole eller nederdel er altid en sikker vinder. Her har vi fundet 3 stk, som vi selv gerne ville bære til årets studenterfester! Style med en cool taske og med et par farverige eller mønstrede sandaler. En sød nederdel bliver hurtigt opgraderet med en fed t-shirt og et par grove støvler.

Hverdag eller fest?

Hvordan skal din studenterfest være? Hyggelig brunch i en solbeskinnet baghave eller vild fest til langt ud på natten? Vi har forslag til begge lejligheder. Vila har skabt denne smukke glimmer-nederdel, som vi synes er perfekte til en god aften i byen. Og hos Créton ville vi hellere end gerne hoppe i dette look med en cool, lang skjorte over et par smukke bukser.

Accessories til den store dag

Udover tøj er det også vigtigt at skille sig ud med flotte accessories! Silke Renée Jewelry har skabt de fineste smykker i sandblæst sterling sølv og forgyldt sterling sølv. Style fx dette smukke panzer armbånd med en fin taske og et sort/hvidt look. Så er vi overbeviste om, at du føler, at dit look er gennemført fra top til tå!