Finansiering

Køb nu og betal senere med ViaBill som betalingsløsning


Hos Sinnerup har du mulighed for at betale med ViaBill for op til 10.000 kr., der giver dig fleksibilitet til at betale for dit køb over længere tid. Du kan betale for dine køb i 10 rater - helt uden renter og gebyrer. Det betyder, at du altså roligt kan købe det, som du står og mangler med det samme, da du kan udskyde din betaling til senere.

Nem og overskuelig betaling
Når du køber med ViabBill på vores webshop eller i vores fysiske butikker, så betaler du 5 % af dit købsbeløb med det samme (og 10 % hvis du er Free kunde). Dette er ikke et gebyr, men den første betaling af den fulde pris. Din betaling deles i 10 lige store betalinger med den første betaling på købstidspunktet. Du vil 30 dage efter købstidspunktet betale for din næste betaling.

ViaBill giver dig 365 dage til at lave alle de køb, som du ønsker at foretage dig i denne periode. Når de 365 dage er udløbet, vil du blive bedt om at udvide din kredit til en gebyrbærende konto med højere kreditgrænse, hvis du altså fortsat ønsker at bruge ViaBill.


Brugen af ViaBill i Sinnerups fysiske butikker


Du henter ViaBill app i App Store, hvorefter du opretter en profil og logger ind. Nu kan du ansøge om et virtuelt kreditkort. Godkendelsen sker med det samme, og du får øjeblikkeligt svar på, om du bliver kreditgodkendt eller ej. Kortet bygger på et almindeligt Mastercard, som understøttes af kortteminalerne i vores fysiske butikker.

OPRET EN VIABILL PROFIL HER


Brugen af ViaBill på Sinnerup.dk


TRIN 1
Vælg ViaBill ved kassen
Læg dine varer i kurven og vælg ViaBill som betalingsmetode, når du checker ud.

TRIN 2
Opret din ViaBill konto
Udfyld en kort formular og bliv godkendt på få minutter.

TRIN 3
Betal i 10 rater
Modtag din ordre med det samme og betal over tid i 10 lige store betalinger hver 30. dag. Du betaler den første rate, når varen afsendes eller købes fysisk, og resten senere.Du kan læse mere om alle fordelene ved Viabill her: FORDELE VED VIABILL

Har du spørgsmål til Viabill - Kan du til en hver tid kontakte dem her: KONTAKT VIABILL