5 tips til at forny køkkenet

Forkæl dit køkken og bring nyt liv ind i rummet. Læs med her, for at blive klogere på hvilke små justeringer og detaljer der kan være med til at forny din køkkenindretning og derved udvikle et endnu mere inspirerende, personligt og organiseret køkken.1. Køkkenhylder til nem opbevaring og pynt

Skab nem orden, charme og personlighed i dit køkken. Hæng en hylde op, hvor dine ynglings kopper og glas eller kogebøger og krydderier kan pynte, og vær med til at personliggøre dit køkken samtidig med at det skaber en vis form for orden. Udforsk vores store udvalg af specialiteter, som kan pynte på din køkkenhylde, her.

2. Skab orden med opbevaringskrukker

Opbevaringsglas er den perfekte løsning til dig, der ønsker en praktisk og æstetisk opbevaring af dine madvarer. Køkkenet kan hurtigt komme til at se rodet ud med diverse madvarer og krydderier, hvilket gør det oplagt at opbevare forskellige madvarer i opbevaringsglas. Hermed skaber du en afslappet stemning samtidig med orden på køkkenbordet.

3. Bring liv ind i køkkenet med planter

Planter er med til at give nyt liv til dit køkken. Du kan pynte op med utallige af krydderiplanter, der både kan bruges i madlavningen, samtidig med at det kan bidrage til en afslappet og behagelig atmosfære. Indret med store, grønne planter er også en nem måde hvorpå du kan skabe liv i dit køkken. En nem og smuk fornyelse af køkkenet.

4. Dekorér dine køkken vægge

Hvis dit køkken trænger til en fornyelse, kan kunst på væggene være med til at skabe nyt liv. Flotte farver og spændende motiver, kan få køkken indretningen til at syne mere interessant. Hæng nogle plakater og billeder op, der har relation til køkkenet eller blot vælg dine favorit motiver og farver, som du ønsker skal pynte i dit køkken.

5. Lyskilder er med til at sætte stemningen

En sidste nem måde hvorpå du kan skabe nyt liv i køkkenet, er ved at pynte med stilfulde lamper. Hæng eventuelt flere pendler på række over køkkenbordet, eller lad en stor pynte i hele køkkenet. Udforsk din personlige indretning og lad farverige lamper dekorere dit køkken, eller lad de naturlige og stilfulde farver være omdrejningspunktet i dit køkken.