Fyrfadsstager

Høje eller lave, farverige eller klassiske, til montering på væggen eller til at stille på bordet. Fælles for vores fyrfadsstager er, at de skaber hygge i hjemmet, uanset om du bruger dem til klassiske fyrfadslys i stearin eller batteridrevne LED-fyrfadslys. Her finder du fyrfadsstager til enhver smag.

Skab hygge med fyrfadslysestager

Levende lys giver en hyggelig stemning, og vi finder plads til dem overalt i hjemmet. Fyrfadslysestager findes i mange spændende design og materialer som træ, beton, kobber og marmor. Her på siden finder du et bredt udvalg af designstager i alle prisklasser.

Fyrfadslysestager er et stemningsfuldt element i din indretning, og du kan placere dem i stort set hvilket som helst rum i din bolig. I entreen, på badeværelset, i soveværelset, i stuen eller noget helt femte. En enkelt fyrfadslysestage kan være smuk, men ofte gør de sig bedre i par eller endda med adskillige stager sammen. Mix dine fyrfadslysestager for et levende og legende udtryk eller køb et matchende sæt og opnå et stilrent look.  

En fyrfadslysestage bruges typisk inde i hjemmet, men du kan også benytte dem udenfor. Skab hygge og varme ved at indrette din terrasse med fyrfadslysestager og nyd de lange sommeraftener i det bløde lys fra dine fyrfadslys.

Store eller små fyrfadsstager?

Når du skal indrette med fyrfadsstager, kan det være godt først at tage bestik af, hvilken størrelse fyrfadslysestage du skal benytte. Om du bor på få eller mange kvadratmetre, det er ikke så afgørende. Det handler mere om, hvor du vil placere fyrfadsstagerne, og hvilke andre møbler og pyntegenstande du ellers har i rummet.

Har du en dyb vindueskarm med et stort vindue, kan du med fordel bruge store fyrfadslysestager, enten en enkelt eller flere samlet. Har du en lille kommode eller en smal hylde, kan du placere mange små fyrfadsstager herpå.

Små fyrfadsstager ser flot ud i par, men du kan forvandle dem til et slags levende kunstværk, hvis du placerer mange sammen. Har du et rundt terrassebord kan du mixe små fyrfadsstager i forskellige størrelser, stil og materialer og sætte dem i centrum af bordet. Det ser smukt ud, både før og efter de er antændte. Se vores flotte udvalg af fyrfadslysestager og bliv inspireret!