GALILEO rundt travertin sten sofabord Ø65 cm

5.499 kr.
På lager » Levering 2-6 hverdage.
Varenummer:FS13017_026ONESIZE
Galileo sofabord fra Furniture by Sinnerup

Galileo er en serie af borde i forskellige former for kalksten, som alle er designet af Sinnerup's Arkitekt Jens-Christian Nørmark.

Dette bord er lavet i travertin som er en naturlig kalksten, som på mange måder minder om marmor, men har et mere rustikt udtryk. Bordet er designet med et tidsløst udtryk, med rund bordplade og H-formet understel.

Pleje og vedligeholdelse:
Travertin er en naturlig kalksten ligesom marmor.
- Travertin tåler ikke syre eller anden form for skrappe rengøringsmidler, da det vil beskadige overfladen.
- Bordet må ikke udsættes for varme genstande, sure/syreholdige ting, te, kaffe, olier og frugt. Til dette benyttes coasters for at beskytte bordet mod pletter og andre skader.
- Bordet må ikke placeres i direkte sollys, da dette kan beskadige farve og overflade.
- Bemærk at travertin er et naturprodukt, der vil derfor være små ujævnheder i overfladen, hvilket er en del af charmen ved dette materiale, det er derfor ikke en reklamationsårsag.  
- Vi anbefaler imprægnering af bordet inden brug og vedligeholdelse 3-4 gange om året eller efter behov, med Guardian G-polish, for at danne en beskyttende overflade og gøre bordet mere modstandsdygtigt, så det kan holde sig flot i mange år frem. Følg instruktionerne på det pågældende produkt.

Ideen bag serien:
Serien af borde er opkaldt efter den italienske filosof og fysiker Galileo Galilei.
Galileo var mest kendt for at have udfordret eksperimentalfysikken og specielt det "frie fald". Bordene har en stærk konstruktion, der ligeledes har tydelig reference til byggeriets kvadratiske "H-bjælke", som hyppigt anvendes i mange byggerier.
H-bjælkens styrke og stivhed, kombineret med et visuelt let aflæseligt udtryk, mixet ind i et smukt natur materiale som travertin og marmor. Gør det muligt at lade bordene stå alene, eller kombinere dem med deres forskellige diameter og højde.
En smuk serie af sofa/sideborde, der med et tidløst designudtryk, er tænkt til at kunne holde i mange år.