Glas

Glas til brug i hverdagen eller til den helt store fest - her på siden finder du glas til enhver lejlighed. Vi har alt fra vand, vin, champagne til ølglas. Alle glassene er fra kvalitetsbevidste mærker, så du er sikret glas du vil få glæde af mange år frem.
Er du typen der elsker at lave bordopdækning? Så ved du også hvor vigtigt et udtryk glas giver, når du dækker op til fest. Kan du godt lide at give bordet et personligt udtryk, så dine gæster slet ikke er i tvivl om at det er dig der har dækket bordet? Hos Sinnerup kan du finde glas til en hver anledning, du kan finde glas der er klare eller du kan finde farverige glas der kan være med til at sætte en mere festlig stemning når dine gæster ankommer.
Glassene kan også bruges til anretningen af en forret eller dessert, kun din fantasi sætter grænser for hvad glassene skal bruges til, og hvordan din bordopdækning skal se ud.

Borddækning


Glas kan ændre din borddækning og gøre din stil enten mere moderne, personlig, elegant eller farverig. Glas kan gøre noget helt specielt for din borddækning når du skal have gæster på besøg. Vi tilbyder vinglas, cocktailglas, ølglas og vandglas, som alle kan fås i mange flotte farver og former, som vil tilføje lidt ekstra til din borddækning. For at gøre festen mere festlig  betyder det også noget hvordan du pynter dit bord, når du skal have et selvskab på besøg. Du kan dække dit bord, med almindelige klare glas eller du kan blande glassene med farver og klar.

Vi smager ikke mund og næse, men også med øjnene. Derfor betyder serveringen af dine drinks og drikke også noget. Servere dine drinks i flotte farverige drinksglas, så dine gæster kommer i rigtig fest humør, og nyder deres drink ekstra meget, da de også føler det ser godt ud.

Vinglas


Vinglas er en perfekt gave at give. Du kender måske en som samler på en bestemt serie eller mærke? Du kender måske også en kloset type, der hele tiden slår din vinglas i stykker eller har skår i glassene. Kender du en af de typer, så er vinglassene helt sikkert en vinder som gave. Så kan de enten få flere glas til samlingen eller påbegynde en ny samling. Du kan se vores store udvalg at vinglas her! Har du brug for at se vinglassene i virkeligheden, er du velkommen til at komme ind i vores fysiske butikker, og se hele udvalget.