Grøn design

INDRET MED GRØN

Grønne nuancer i boligindretningen er blevet super moderne, grøn design er med til at skabe en sommerlig stemning i hjemmet. Den grønne nuance forbindes ofte med naturen og giver en dejlig afslappende stil.

Det vil ikke længere kun være planter og blomster som bringer den grønne farve ind i hjemmet, i dag er nuancerne at finde i alt boligtilbehør. Bring farven ind i stuen med en velour sofa, bryd køkkenbordet med en grøn dug eller pynt entreen med grønne knager.


Når vi bringer den grønne farve indenfor viser vi vores kærlighed til naturen, samtidig er det en behagelig farve for øjet og giver dit hjem et nyt moderne look.

Den grønne farve er nem at tilpasse til alle hjemmets rum og går godt sammen med grå, hvid og sort. Nuancerne får tankerne hen på sommer og forår, men giver vintermånederne varme. Sæt pris på de små detaljer og få naturlig atmosfære ind i hverdagen.Tip: Kombiner forsat din nye grønne boligindretning med blomster og planter i forskellige grønne nuancer, giv hermed dit hjem en naturlig stemning.