Gulvtæpper til indretningen

Gulvtæpper

Gulvtæpper får rummet til at hænge sammen og fjerner genklang

Gulvtæpper er med til at forbinde rummet og få de enkelte møbler til at hænge sammen. Læg ét stort gulvtæppe under sofaen, sofabordet og lænestolen og oplev, hvordan tæppet indrammer stuen. Du kan også lægge et gulvtæppe under spisebordet, skrivebordet eller sengen, for på denne måde at markere de enkelte sektioner i hjemmet.

Hvis du oplever meget genklang i dit hjem, kan du med fordel hive nogle gulvtæpper ind i indretningen. De bløde tæpper absorberer nemlig lyden, så genklangen forsvinder, og så din boligen bliver mere hjemlig og hyggelig.
Gulvtæppe guide

Gulvtæpper bløder rummet op og skaber rum

Et hjem med mange hårde overflader kan virke køligt og tomt, men ved at tilføje nogle gulvtæpper til indretningen, kan du bløde hjemmet lidt op. De bløde materialer vil stå i kontrast til hjemmets kanter og skabe balance i rummet.

Du kan gøre dit hjem rart, hyggeligt  og indbydende med gulvtæpper ved at indramme enkelte møbler med det bløde materiale. Læg et mindre gulvtæppe under en lænestol, daybed eller en gyngestol og skab din egen hyggekrog i hjemmet. Gulvtæppet deler rummet op i små sektioner og skaber et ekstra rum i værelset, der tilfører dybde til indretningen. Gulvtæppet skal ikke være for småt, men stikke et stykke ud over benene på møblet.
Fjern pletter fra dit gulvtæppeSådan renser du dine tæpper