Gyngestole

En gyngestol er et gammeldags siddemøbel, som de senere år er blevet meget moderne igen. Gyngestole er ofte udført i træ og står på meder, som gør dem i stand til at vippe frem og tilbage. De vuggende bevægelser gør gyngestolen meget behagelig og afslappende at sidde i.

Gyngestolen – en supermoderne klassiker


Gyngestolen blev opfundet i 1725 i England og blev oprindeligt brugt som et havemøbel. I gamle dage var gyngestole fast inventar i stort set alle danske hjem, og på det seneste er gyngestole kommet tilbage på mode.

Takket være deres rolige, vuggende bevægelser er gyngestole enormt komfortable og meget beroligende at sidde i. Hvad end du gynger roligt frem og tilbage, eller blot sidder stille i sædet, vil gyngestolens dynamiske tyngdepunkt gøre, at du altid sidder super behageligt og afslappet.

Designergyngestole til skarpe priser


Vi har taget gyngestolen og gjort designet moderne og tidløst. Vores designergyngestole er udført i det bedste håndværk og af materialer i høj kvalitet. Derfor er både komforten og udseendet helt i top, når du køber en designergyngestol hos Sinnerup.

Vores gyngestole kombinerer tyngde med elegance, og du vil nok blive overrasket over, hvad en flot designergyngestol vil kunne gøre ved dit hjem. Tilføj noget unikt og dynamisk til din stue, udestue, altan eller hyggekrog med en flot designergyngestol fra vores sortiment.

Find en flot gyngestol i dansk design


Når man bygger en gyngestol i dansk design, får man et virkelig flot og dekorativt møbel. Alle vores modeller af gyngestole i dansk design passer ind i langt de fleste hjem. Hvad end du skal bruge gyngestolen i stuen, udestuen eller på terrassen, så finder du helt sikkert en lækker gyngestol i dansk design, som du vil blive glad for, lige her hos Sinnerup.