Södahl håndklæder

Træd ud af badet, land på bademåtten og grib ud efter et blødt og komfortabelt håndklæde fra Södahl. Svøb kroppen ind i det varme klæde og mærk det rare materiale lande blidt på huden. De flotte håndklæder fås i alverdens farver, så de kan passe lige præcis ind i din indretning. Lad håndklædet matche dit tandkrus, badeforhæng eller sæbedispenser og mærk hvilken forskel, det giver til dit hjem.
Comfort håndklæde fra Södahl

Smuk og lækkert ensfarvet håndklæde fra Södahl, som med sin fine og ultrabløde kvalitet gør dig glad hver eneste dag. Comfort organic badeserie er lavet i luksuriøst kvalitet, som er 100% økologisk Det betyder at du kan benytte dig af håndklædet med god samvittighed
OEKO-TEX® standard 100.

Tip: Håndklæderne lægges i koldt vand i 24 timer inden første vask, og sugeevnen øges.

Sådan opnår du optimale håndklæder!

Læg dine håndklæder i blød
For at sikre den bedste suge- og tørreevne i dine håndklæder, skal de inden brug ligge i blød i iskoldt vand i 24 timer, hvorefter de vaskes. Det kolde vand åbner tekstilfibrene, så stoffet kan suge væske til sig og nemt tørre. Derudover fjerner du eventuel overskudsfarve.

Undgå skyllemiddel
Skyllemidler lægger sig rundt om stoffibrene i dine håndklæder og skaber et usynligt lag, der forhindrer håndklæder, viskestykker og vaskeklude i at suge vand og tørre. Det er derfor bedst at undgå skyllemiddel, hvis du ønsker optimal suge- og tørreevne.

Blødgør med eddike
Hvis du ønsker at blødgøre dine håndklæder, uden at minimere sugeevnen, kan du i stedet for skyllemiddel tilsætte lidt eddike i din vask. Eddike er nemlig med til at fjerne sæbe og kalk fra stoffibrene og holde på farven, og så er eddike skånsomt for miljøet.

Vask i samme farve
Det er vigtigt at vaske sine boligtekstiler i portioner af samme farve, så dine håndklæder ikke bliver misfarvet. Dette er især vigtigt at huske ved de første par vaske, da der kan sidde noget overskydende farve i stoffet.

Vask håndklæder ved 60 grader
Håndklæder skal vaskes ved 60 grader, så bakterier udryddes og hygiejnen holdes i top. Vær dog opmærksom på materialet, da nogle tekstiler skal vaskes ved lavere temperaturer.