Haveborde

Leder du efter et nyt, smart havebord til din have, terrasse eller altan? Et havebord er et ideelt samlingspunkt om sommeren og et dekorativt havemøbel året rundt. Om sommeren kan aftensmaden nydes ved havebordet, og om vinteren kan udsigten til en fin, oplyst lanterne på havebordet kaste hyggelige skær gennem stuen om aftenen.

Køb havebord i sort design


Sort går aldrig af mode, heller ikke når det kommer til havebord. Der er noget unikt ved et havebord i sort. For det første passer det ind alle steder, uanset hvilke andre farver du har indrettet dig med. For det andet giver et havebord i sort ligesom et pift til stilen, som ikke kan undervurderes. Sort er en klassisk farve, en stilfuld farve, og derfor er det kun forståeligt, at så mange tiltrækkes af haveborde i sort.

Det sorte look til et havebord er også rigtig godt i tråd med skandinavisk design. Hvad end du allerede har indrettet din terrasse i sorte og hvide toner, eller om du har kørt den lidt mere farverige palette, så vil et havebord i sort passe ind.

Havebord i sort design er også praktiske i den forstand, at de ikke nødvendigvis behøver blive tørt over, hver eneste gang du har brugt det. Ringen fra en tekop eller en smule jord på havebordet ses faktisk dårligt nok.

Havebord i lille størrelse får du her


Vi har både haveborde i lille og stor størrelse. Hvis du har begrænset plads i din have, på din terrasse eller på din altan, men stadig gerne vil have mulighed for at sidde med et lille havebord og nyde en kop kaffe eller en god bog, så er der hjælp at hente.

Prøv et lille havebord fra Sinnerup og se, hvordan det vil løfte stemningen på dit yndlingssted i haven eller altanen. Selvom du bor i lejlighed eller i den indre by og ikke ligefrem har for meget plads, kan du stadig sagtens få plads til et lille havebord. Hvis du blot har et frimærke af græs eller to kvadratmeter altan, bør du overveje at få et lille havebord, så du kan have de vigtigste ting til at stå der.

Hvem nyder ikke en sen aften på altanen med et myggelys på bordet? Eller måske en tidlig morgen med en kryds og tværs? Prøv et lille havebord fra Sinnerup og se, hvad det gør ved din lyst til at sidde og slappe af i den fri luft.

Find et stort havebord, som passer til dig


Vi fører et bredt udvalg af store haveborde, så du er sikker på at finde et havebord i en stil, som passer til netop dig. Hvis du har en stor familie eller blot en stor have, og du derfor også har brug for et stort havebord, så finder du det lige her hos Sinnerup.

Er der noget bedre end at samle familie og venner til en grillaften i haven? God mad og godt selskab bliver kun endnu bedre, hvis de nydes i det fri under den åbne himmel. Når efteråret kommer, kan du indrette dit havebord med lyskæder og lanterner, eller måske endda Halloween-dekorationer, og så vil dit store havebord stadig tage sig smukt ud i omgivelserne. Ja, det vil endda bidrage med noget virkelig positivt til din have eller altan.

Hvad end du vil bruge et stort havebord til at sidde omkring, eller simpelthen bare vil have det til udsmykning af terrassen, så er det helt op til dig. I vintermånederne, hvor du måske ikke sidder ved havebordet, kan det snildt fyldes med dekorative planter og lignende.

Skulle det bare øse ned, når familien kommer til havehygge, kan et stort havebord også sagtens bæres indenfor og bruges dér. Der er ikke noget i vejen for at benytte dit store havebord fra Sinnerup, præcis hvor du står og har brug for det. Når du køber havebord her, får du altså et robust, alsidigt møbel i lækker kvalitet og tidløst design, som du vil få glæde af i mange år frem.