HÂWS Gavnø ledningsfri støvsuger

Før 1.499 kr.
999 kr.
Spar500 kr.
Under 5 stk. på lager » Levering 1-4 hverdage.
Varenummer:7347-30-OTS222
Ledningsfri støvsuger fra Hâws.

Med denne oprejste ledningsfri støvsuger får du et alsidig 2-i-1 produkt og en lang række praktiske funktioner, der gør rengøringen til en leg.

Støvsugeren er designet til at give dig maksimal fleksibilitet og bekvemmelighed. Med den medfølgende ladestander kan du nemt opbevare og oplade støvsugeren. Det tager kun omkring 4 timer at lade det afladte batteri fuldt op igen (35 min) så du kan fortsætte med din rengøring uden afbrydelser.

Den poseløse støvbeholder har en kapacitet på 0,5 liter, hvilket giver dig tilstrækkelig plads til at fjerne støv og snavs i dit hjem uden at skulle bekymre dig om at skifte poser. Støvsugeren leveres med en "AnimalPRO" børste, der er specielt designet til at fjerne dyrehår og andre genstridige partikler fra tæpper og polstrede overflader.

Du kan tilpasse støvsugningens hastighed efter dine behov, da denne støvsuger har to hastighedsniveauer. Og takket være det indbyggede LED-lys har du bedre sigtbarhed, så du kan få fat i selv de mest skjulte støvpartikler under møbler eller i mørkere hjørner.

Inkl. håndstøvsuger samt 2 mundstykker.