Husker du?

Jeg husker tydeligt, da min far begyndte sin virksomhed. Han var arbejdsom, målrettet og beslutsom. Han fik tingene til at ske og lod sig ikke holde tilbage. Han havde en drøm om at skabe et spændende univers, hvor kunderne kunne lade sig inspirere til en nemmere og smukkere hverdag med funktionelle, holdbare og æstetiske produkter. Min far kom i mål med sin drøm og åbnede sin første butik i Holstebro i 1971. Jeg var 4 år gammel.  
Jeg husker, hvordan jeg har fejet ude foran butikken. Jeg husker, hvordan vi knoklede med de mange varer, der kom hjem, og hvordan vi kunne sælge store mængder af det samme. Jeg husker især, at vi solgte en kanin i fajance, som
kunne bruges på badeværelset. Man kunne stoppe vat op i rumpetten på kaninen. Den gjorde indtryk.

Jeg fik med tiden mere og mere ansvar. Jeg hjalp med at indrette butikkerne, jeg købte varer hjem til firmaet, og jeg
elskede at se virksomheden udvikle sig. Sinnerup har nu eksisteret i et halvt århundrede, og jeg
er glad for at føre virksomheden videre og gøre universet endnu mere levende. Sinnerup har nemlig været igennem en stor udvikling, som jeg har elsket at igangsætte – jeg elsker at skabe, inspirere og vise kunderne, hvordan hjemmet kan se ud på mange forskellige måder. Det vil vi gerne dele med jer.
Du kan se vores bud på en smuk nordisk indretning her og aktuelle modetrends her.

Jeg glæder mig over udviklingen, mine dygtige medarbejdere og mine hold-kammerater, som alle er medskabere af Sinnerup. Nogle af dem kan du møde   her og komme helt tæt på Sinnerups designprocesser. Du kan også møde dem i virkeligheden, hvor de står klar til at hjælpe dig i Vanløse, Aalborg, Aarhus, Randers, Holstebro, Silkeborg, Viborg, Horsens, Odense, Vejle, Kolding, Harrislee og Flensborg.
Du kan også se X-Factor dommeren Ankerstjernes studie, som vi har indrettet her og vores top 5 designklassikere her. Alt sammen noget som du kan finde i vores Sinnerup butikker og på vores webshop.

Velkommen til!