Hverdagsluksus - Opskrifter og smukt stel

Stel fra SinnerupNew blossom stelSINNERUP Lines glasGourmet Stone stel

Morgenmaden, frokosten og aftensmaden smager bare lidt bedre, når den bliver anrettet og serveret på et flot stel.


"Når vi har gæster, elsker vi at sætte rammerne visuelt og imponere med lækker mad serveret på det flotteste stel ved et smukt dækket bord."

Men hvorfor kun finde sit pæne stel frem, når man har gæster? Hvorfor ikke bruge et flot stel til at skabe lidt hverdagsluksus? Det er de små ting og glæder i hverdagen der tæller, og ved at anskaffe sig et flot stel til hverdagsbrug, kan du skabe følelsen af luksus på en helt almindelig hverdag.

Gourmet Stone stelBestik fra SinnerupGourmet Stone stelGourmet Stone stelGourmet Stone stelGourmet Stone stelGourmet Stone stelGourmet Stone stelGourmet Stone stelGourmet Stone stel
New blossom stelBestik fra SinnerupNew blossom stelNew blossom stelNew blossom stelNew blossom stelVinglas fra SinnerupNew blossom stelBestik fra SinnerupBestik fra Sinnerup
SINNERUP Lines glasSINNERUP Lines glasSINNERUP Lines glasSINNERUP Lines glasSINNERUP Lines glasMetal sugerørMetal sugerør

Mød Nordic Impact


Lasse og Maria fra coachingvirksomheden Nordic Impact mener også, at stellet er prikken over i’et ved ethvert måltid. Lasse og Maria er Erhvervs- og Livsstilscoaches, og partnere i Nordic Impact. De arbejder dagligt med at hjælpe, inspirere og ikke mindste skabe en motiverende adfærd, der giver en gladere livsstil og velvære for deres klienter.
Nordic Impact
I Nordic Impact fremmer de livskvalitet for det enkelte menneske, og deres filosofi er at glæde i hverdagen skabes indefra. Som en del af deres holistiske tilgang skaber Maria og Lasse opskrifter på smagsfuld og enkle hverdagsmad - på få råvarer og med simpel tilberedning - perfekt til både hverdagen og når gæsterne skal imponeres. Vi mættes jo både i maven og visuelt med øjnene!


Du kan følge med i Nordic Impacts univers på deres hjemmeside eller på deres Instagram @nordicimpact.eu!

De lækreste opskrifter


I samarbejde med Sinnerup kreerer Nordic Impact lækre opskrifter og skaber inspiration til flot stel, bestik, borddækning og hverdagsluksus. Anskaf et pænt stel til hverdagen, og oplev hvordan måltiderne bare føles lidt mere luksuriøse, og hvad en indbydende anretning kan gøre hos dig!
Nemme og lækre opskrifterLæskende drikke opskrifter