Hvordan vedligeholder jeg puder?

Imprægner dine puder

Imprægner dine puder inden brug med en overfladebehandling fra Guardian, så væsker og snavs nemt preller af på pudebetrækket, hvis du skulle være uheldig at spille noget mad eller væske. Vi anbefaler, at du beskytter dine puder mod snavs hver 6.-8. måned med Guardian tekstil imprægnering.

Vask ikke monteringspuden

Monteringspuden tåler ikke at blive vasket i hverken vaskemaskine eller i hånden, da det kan skade fjerene og dunene i puden. Vandet kan få puden til at miste sin fylde og form, da dunene kan falde sammen.

Læg betrækket i blød

Hvis du ønsker at vaske dit pudebetræk, kan du lægge omslaget i blød. Betrækket tåler nemlig ikke vaskemaskine, da maskinvask er for hårdt ved de vævede syninger i pudebetrækket.

Sådan fjerner du pletter

Hvis uheldet er ude, og din pude får pletter fra snavs, kan du anvende Guardian skumrens til tekstiler. Hvis du ønsker en grundig vejledning, kan du få rådgivning i vores Sinnerup butikker.

Ryst puden forsigtigt

For at bevare fylden og faconen i din pude, er det en god idé at ryste den lidt på plads. Vær dog ikke for voldsom, da det kan skade fyldet i puden.