Hyggelig efterårs indretning – Skab hyggelig stemning i din bolig

SINNERUP Stripe sengetøjduft fra SINNERUPlamper og belysning


Efteråret er så småt på vej, hvilket betyder, at vejret bliver køligere og dagene med sol kortere.
Men, efteråret kan nemt blive hyggeligt!

Når det er koldt udenfor, befinder man sig mere inden døre. Derfor er det vigtigt, at dit hjem har en hyggelig stemning og atmosfære.


Sinnerup giver dig her 4 tips til, hvordan du opnår en hyggelig efterårs indretning.


1. Den rette belysning

Sensommeren byder på kortere dage med sollys, og det er derfor vigtigt for din efterårs indretning med den rette belysning. Lys kan nemlig skabe en hyggelig stemning i dit hjem.

LED-lys ligner levende lys og er en oplagt tilføjelse til dit hjem, da de vil skabe hygge og ro. Du kan også placere lamper i krogene af dit hjem,
eller tilføje en dæmper til en af dine lamper. På den måde opnår du en lavere belysning, som vil understøtte hyggen i din efterårs indretning.

Indret desuden gerne din bolig med hyggelige lanterner for den helt rigtige efterårsstemning. Lanterner skaber hygge
både inde og ude, og de giver samtidigt et rustikt look.


LED lys fra SINNERUPA simple mess lanterne natureSINNERUP Light me upSINNERUP touch me

2. Ind med naturen

Sensommeren er den perfekte tid til at bringe naturen inden døre.
I det tidlige efterår begynder bladene så småt at falde af træerne og selvom, at det umiddelbart kan  synes trist, viser det grenenes smukke struktur, som vil pryde din indretning.

Brug grene fra forskellige træer i store vaser, som giver et rustikt udtryk. Det skaber samtidig en smuk kontrast mellem de tynde grene og brede vaser.
Du kan også samle grenene i en gennemsigtig vase, så de kommer tydeligt til syne.

Sensommeren kan byde på en masse blomster, som er til at finde i naturen. Miks blomsterne med grene i din efterårs indretning og byd naturen indenfor.

Du kan også samle blade og lave en krans af blade og grene, som kan hænges i vinduet eller på din hoveddør.
SINNERUP Mona vaseVaserVaser

3. Varme efterårsfarver

Pryd din sensommer/tidlige efterårs indretning med brune, gule og mørkerøde nuancer.
Når det bliver efterår, ændrer farverne i naturen sig, og disse farver vil følge med ind i din bolig. De jordnære nuancer skaber varme i din indretning, hvilket passer perfekt, når vi bevæger os hen imod efteråret.

For at opnå en efterårs indretning med mere varme kan du tilføje fine detaljer i din indretning som f.eks. vaser, puder eller lysestager i mørke farver og nuancer.

Hvis du vil give dig i kast med en mere markant ændring, kan du male en væg i en efterårsfarve. Et stort møbel kan også gøre en stor ændring i indretningen.
Créton maison metrix pendelSINNERUP puf i velourNew age 2. pers. grå velour sofaSINNERUP puf fløjlSINNERUP gourmet stone vaseKATO loungestol cognac læderSINNERUP Annika urtepotte

4. Bløde tekstiler

Efterår betyder hygge!

Skab en hyggelig atmosfære ved at fylde din sofa og seng med bløde tekstiler.
En sofa ser bare mere indbydende ud, når der er et væld af puder og tæpper, som man kan gemme sig under, når vejret så småt bevæger sig mod en køligere hverdag.  

Du kan tilføje et lammeskind til enten din sofa, spisebordsstole eller på gulvet i dit soveværelse, så du slipper for et koldt gys, når du træder ud af sengen.

En god søvn er vigtigt, og et skridt nærmere er behageligt sengetøj. Blødt sengetøj i efterårsfarver vil tilføje mere ro og hygge i dit soveværelse.

Ved at omringe dig med bløde tekstiler opnår du en efterårs indretning, og du bliver forberedt til de kolde måneder.
Sengetøj fra SINNERUPKurve SHAPE IT opbevaringshylde sortDuftpinde fra SINNERUPLamper og belysningSINNERUP cozy tæppeSINNERUP cozy pudeSINNERUP Enrico PlaidLammeskind