Hynder

Øg komforten på dine stole med nogle smukke hynder og sid godt ved spisebordet, skrivebordet eller på terrassen. Vi tilbyder hynder i alverdens farver og materialer, så du helt sikkert kan finde noget, der passer godt ind i din stil.

Lækre hynder til stole og bænke


Gør dine spisebordsstole behagelige at sidde i med at par lækre og bløde hynder fra Sinnerup. Har du en bænk i hjemmet, eksempelvis en bænk ved spisebordet, kan du også hurtigt gøre denne komfortabel, ved at tilføje bænken et par flotte og dejlige hynder i ens eller forskellige farver. Udover at øge komforten kan et par flotte hynder også bidrage til indretningen i dit hjem. Vælg nogle hynder i flotte farver, velour eller i lækkert lammeskind og lad hynderne blive en integreret del af din indretningen.Hynder til skrivebordsstolen


Tilbringer du mange timer ved skriveboret hver eneste dag, er det vigtigt, at du sidder behageligt i din skrivebordsstol. Derfor kan det være en god ide, at placere en hynde i skrivebordsstolen, så du sidder godt, imens du arbejder. Ved at tilføje din skrivebordsstol en hynde kan du øge komforten, imens du arbejder. Vi tilbyder desuden hynder i forskellige farver, former og materialer, så du kan helt sikkert, finde en hynde der passer til din stil.
Behagelige udendørs hynder til havestole


bliv klar til sommerens grillaftener på terrassen med et par lækre hynder til havestolene. Havestole og havemøbler generelt bliver bare lidt mere indbydende at sidde i, når de er beklædte med et par behagelige og komfortable hynder. Vælg at par flotte hynder i sommerlige nuancer og tilføj dine havestole og terrasse en dejlig sommerstemning.