Indendørs hygge

gul loungestol
Når det er gråt og trist udenfor, har vi lyst til at hygge os indendørs.
Her kan de små ting ofte gøre en stor forskel i hjemmet! Det kan være bløde puder, en lun plaid eller personlige nipsting, der alle er med til at give den helt rette hyggelige stemning.
Vi inspirerer dig til at skabe hygge ved hjælp af de rigtige tekstiler, materialer, farver og belysning.

koppertekande

Varme drikke og farver

Når vejret er gråt, trist og koldt får vi lyst til at slå os ned i stuen med en varm kop te, kaffe eller kakao for at holde varmen og hygge os. Vi får også lyst til farver, når vejret byder på den ene grå dag efter den anden. Derfor er det oplagt at have nogle smukke, farverige krus og en god tekande eller termokande, så du kan kaste lidt farve over den grå hverdag og samtidig lave en lækker, varm kop kaffe eller te til dig og din familie. Du kan eventuelt også sætte en tehætte over din kande, så drikken holder sig varm, mens I snakker, spiller og hygger jer.
plaidplaidplaid

Plaider skaber hygge

Varme, bløde plaider er uundværlige i vores kølige klima, og man kan ikke få for mange! Plaider bidrager nemlig til en hyggelig, varm stemning i hjemmet, der lægger op til nærvær og afslappende stunder. Hvis du omgiver dig med lækre tæpper og plaider, kan du holde varmen på de kølige dage, når du slapper af på sofaen. Derudover er plaider med til at pynte i indretningen og skabe en behagelig stemning i rummet. Du kan holde styr på dine mange plaider ved at investere i en kurv, eller du kan lade et par hvile på sofaen eller loungestolen for en mere afslappet stemning.  
velourvelour

Bløde Puder

Puder er nærmest en uundværlig del af indretningen. De er med til at få dit hjem og dine møbler til at se indbydende ud, så du får lyst til at slå dig ned. For uden puder, ser stuen tom og kold ud. De bløder altså rummet op og skaber varme, så det bliver behageligt at slappe af i stuen. Derudover står de bløde puder i kontrast til de hårde materialer i hjemmet, så der opstår harmoni i din indretning. Du kan let få hyggen ind i hjemmet ved at tilføje et par puder i sofaen eller loungestolen. Vælg nogle farver der passer til indretningen og som kan skabe et farvespil i rummet.
gulvtæppegulvtæppesofabord

Tæpper giver personlighed

Når det er koldt udenfor, er det oplagt at skabe varme indenfor ved hjælp af blandt andet tæpper. Gulvtæpper skaber et blødt udtryk i hjemmet og tilføjer personlighed til din indretning. Derudover holder tæpper på varmen, så dine fødder møder et blødt gulvtæppe frem for et koldt gulv. Vælg fx det smukke Viva gulvtæppe eller det stilfulde London gulvtæppe og oplev, hvordan det forandrer hele rummets udtryk.
bordlampeloftslampe

Varm belysning

Lys har indvirkning på vores humør, og når det er mørkt og gråt udenfor, er det rart med den rette belysning indendørs. Hvis du mangler ordentligt lys flere steder i hjemmet, kan det være en rigtig god idé at hænge et par lamper op. Her kan du blandt andet vælge at indrette med LED-pærer, da de efterlader et varmt skær i boligen og gør dit hjem lidt mere stilet. Du kan selv bestemme, hvilket udtryk du ønsker ved at sammensætte dine LED-pærer på spændende måder. Du kan lade én, et par eller flere hænge sammen og på den måde lege med udtrykket.  
termokrustermokrus

Hygge med på farten

I de mørke, kolde dage er det oplagt at tage sin varme drik med på farten i et termokrus, så man kan holde varmen på vej på arbejde eller på en hyggelig gåtur. Du kan bruge et termokrus hele året og medbringe din egen kaffe eller te, når du forlader hjemmet.