Køb til og med d. 19. dec. for levering inden jul

Indretningstips fra Sinnerup – forny din bolig

Trænger din bolig til fornyelse? Boligindretning er både sjovt og spændende. Når behovet for fornyelse i boligen opstår, kan det dog også nemt blive en stressende proces, da det helt store renoveringsprojekt kan virke både tidskrævende og uoverskuelig. Men fornyelse i boligen behøves ikke være en langtrukket renoveringsproces. Ved at udskifte tekstiler, lamper og opstille flotte stilleben kan du hurtigt og nemt skabe fornyelse og et helt nyt udtryk i din bolig uden besvær.

Sinnerup giver dig her indretningstips til, hvordan du hurtigt og nemt kan forny din bolig. Gå på opdagelse i Sinnerups indretningstips og find inspiration til din egen boligindretning.

Indretningstips til boligen billede af sofaIndretningstips til boligen billede af køkken tingIndretningstips til boligen billede af dækket bordIndretningstips til boligen håndlæder Indretningstips til boligen sengetøjIndretningstips til boligen entré

5 Indretningstips til stuen

Stuen er et af hjemmets vigtigste rum. Stuen er ofte centrum for hygge, familie og fællesskab. Netop derfor skal stuen også være et rum, hvor man kan slappe af og føle sig tilpas i hinandens selskab. Trænger din stue til en hurtig fornyelse? Så læs med og bliv klogere på, hvordan du hurtigt kan give din stue et nyt look. Sinnerup giver dig her 5 hurtige og nemme indretningstips til stuen.

LÆS 5 INDRETNINGTIPS TIL STUEN HER


5 Indretningstips til spisestuen

Spisestuen er et rum, hvor vi hygger os og tilbringer mange timer sammen med venner, familie og gæster. Derfor er det vigtigt, at spisestuen sætter de rette rammer for en hyggelig aften, hvor tiden og snakken flyver. Her kan du læse Sinnerups indretningstips til, hvordan du kan forny din spisestue.

LÆS 5 INDRETNINGTIPS TIL SPISESTUEN HER


5 Indretningstips til badeværelset

Trænger dit badeværelse til fornyelse? Badeværelset er det rum i hjemmet, hvor vores dag begynder og afsluttes. Det er derfor vigtigt, at badeværelset har en behagelig og afslappende atmosfære, så du kan starte og afslutte din dag i behagelige omgivelser. Her kan du læse Sinnerups 5 indretningstips til fornyelse af badeværelset.

LÆS 5 INDRETNINGTIPS TIL BADEVÆRELSET HER


5 Indretningstips til køkkenet

Drømmer du om fornyelse i køkkenet, men har svært ved at overskue det helt store renoveringsprojekt? Med disse 5 indretningstips fra Sinnerup kan du nemt og hurtigt skabe fornyelse i køkkenet og give dit køkken et helt nyt look.

LÆS 5 INDRETNINGTIPS TIL KØKKENET HER


5 Indretningstips til soveværelset

Soveværelset er det rum i din bolig, hvor du skal slappe af, finde ro og ikke mindst sove. Trænger dit soveværelse til fornyelse? Skab den helt rette atmosfære og stemning i dit soveværelse med disse 5 indretningstips fra Sinnerup.  

LÆS 5 INDRETNINGTIPS TIL SOVEVÆRELSET HER


5 Indretningstips til entréen

Entréen er det første rum man møder, når man træder indenfor i dit hjem. Derfor er det vigtigt at skabe en god og varm atmosfære i entréen, så man føler sig velkommen, når man træder ind af døren.

LÆS 5 INDRETNINGTIPS TIL DIN ENTRÉ HER


Du kan finde meget mere inspiration og se det nyeste indenfor livsstil, bolig i mode og vores Sinnerup Magasin. Se vores Sinnerup magasin HER!