Inspiration til indretningen af din entré

wood serien

Entréen er et vigtigt rum i boligen - ja faktisk er entréen et af boligens vigtigste og mest essentielle rum. Din entré er nemlig det første rum, man møder, når man træder ind i dit hjem

Når du kommer hjem efter en lang dag, er entréen det første rum, du møder. Det er også her, du tager imod dine gæster, når du får besøg eller holder middagsselskab. Derfor er det vigtigt, at indrette din entré så den giver et godt indtryk og har en god atmosfære som er behagelig at træde ind i for både dig selv og dine gæster.

Når dette er sagt har entéen også en væsentlig og mere praktisk funktion. i entréen opbevarer vi nemlig også vores sko, overtøj, halstørklæde og meget andet, som vi skal bruge, når vi skal ud af døren. Det gælder derfor om, at kombinere en hjemlig atmosfære og rummets praktiske funktion gennem indretningen af entréen.

Sinnerup giver dig her 5 tips og inspiration til, hvordan du på bedste vis indretter din entré, så den både opfylder sin praktiske funktion og har en god samt hjemlig atmosfære.1. Gør det praktiske til en æstetisk del af indretningen i entréen

Gør entréens praktiske funktion til en integreret del af indretningen. Når du skal indrette din entré, er det en god ide, at vælge møbler der både opfylder et funktionelt behov, alt imens det imødekommer det visuelle og æstetiske look, du ønsker i din bolig. Tænk i farver, former og størrelser. Ved at vælge møbler der både opfylder en praktisk og visuel funktion, skaber du nemt en entré der både er hyggelig og funktionel.

WOOD spejl m/knagVIOLA potte Ø20xH75 cm sortWOOD bænk 100x35x42 cmSAMSØ VINTAGE knagerækkespejlSAMSØ VINTAGE bænk egkurveSINNERUP Knage shiny


2. Udnyt pladsen i entréen - møbler med flere funktioner

Det er en god ide, at udnytte pladsen i entréen - især hvis du har en mindre en af slagsen. Møbler med flere funktioner er det oplagte valg, når du skal indrette din entré. Vælg eksempelvis en kombineret hylde og bøjlestang eller knagerække. ved at vælge møbler med flere funktioner, behøver du langt færre møbler i din entré, og på på den måde formår du virkelig at udnytte pladsen i indretningen af din entréen.

hylder med flere funktioner


3. Benyt æsker, kurve og krukker til opbevaring

Til handsker, halsterklæder, huer og cykellygte mm. er æsker, kurve og krukker de perfekte opbevaringsløsninger. Æsker, kurve og krukker er oplagt at anvende til opbevaring, da de både er praktiske og æstetisk flotte. Anbring dem på hylder, skabe eller lad dem stå på gulvet som en integreret del af indretningen i entréen. Udover sin opbevarende funktion bidrager Kurve, æsker og krukker nemlig også til den hyggelige og hjemlige atmosfære i entréen.

kurvekurvekrukkerkurve


4. Skaber personlighed i entréen med brugskunst og plakater

Det er de små detaljer der sætter prikken over i'et og virkelig skaber personlighed samt en hyggelig atmosfære i entréen. Indret din entré med flotte plakater, vaser, figurer og lysestager. Du kan også tilføje din entré ekstra liv og en naturlig stemning, ved at inddrage planter i din indretning.

hylderhylderplakatvaser


5. En større entré - en ekstra siddeplads

Er du en af de heldige der har en større entré, kan du med fordel implementere en ekstra siddeplads i indretningen. Placer en stol, bænk eller en skammel i entréen. Den ekstra siddeplads er nemlig god at have, når du skal tage din sko af og på. Samtidig tilføjer den ekstra siddeplads også ekstra hygge til entréen. Pynt siddepladsen med en hynde eller pude og gør den samtidig mere behagelig at sidde på.

bænkbænk i entreskammelskammel