Lad dig inspirere af julestemningen hos Sinnerup og få gode ideer til både udsmykning, festlig borddækning og ikke mindst julegaver. Både vores fysiske butikker samt web­shoppen er fyldt med spændende produkter til dig, dine venner og din familie.

Et julehjem i naturens tegn

En af julens store trends i år er pynte op med naturens farver og materialer. Pynt op til en hyggelig jul ved at inddrage naturlige eller gyldne nuancer som grøn og brun. Lad frisk gran spille op imod gyldne nuancer fra træsorter eller metaller og miks med julepynt i varme og grønlige nuancer. Fuldend den hyggelige julestemning med levende lys, dekorationer og træpynt, der leder tankerne hen på traditionerne.

Julens trendfarver er i år flere nuancer af grøn, men også brun som latte, beige og guld. De smukke og varme nuancer af brun har været en kæmpe trend i år, og har derfor prydet i både boligen og garderoben. Brun, beige, latte og guld tilfører varme i hjemmet og er perfekt i julen, da de skaber en hyggelig stemning.
De fine nuancer af brun passer perfekt med den køligere grønne farve. Lav derfor dine juledekorationer med et kalenderlys eller et spirallys i en varm tone og dæk med grønt gran og grene. Du kan også pifte din dekoration op ved bruge små julekugler eller glimmer i latte eller grøn.

De grønne nuancer har også været en del af trenden i år. Den grønne farve leder tankerne hen på skoven og vil give en følelse af velvære.
Den grønne farve giver en følelse af luksus, og passer derfor sammen med de fine og varme farver som brun, beige, latte og guld, da de sammen skaber en balance og leder tankerne hen på granskovens træstammer og grønne grene. Gør dit hjem hyggeligt og indbydende i julen ved at pynte op med de smukke grønne julekugler.
Mix de grønne julekugler med kugler i latte eller guld, så du opnår et elegant udtryk. Der er rig mulighed for at gå all-in på trenden ved at pynte dit juletræ eller dekorere og dække julebordene i disse trendfarver.

Ved at pynte dit hjem til jul med de varme farver og den luksuriøse grønne farve, opnår du den perfekte julestemning i hjemmet.

Pynt til juletræet

Vælg et juletræstæppe i naturmaterialet jute. Naturmaterialer er en del af trendbilledet, da det skaber hygge og varme med sine naturfarver, samtidig med at det kan holde i mange år grundet sin gode kvalitet. Et juletæppe i jute vil gøre sig godt under træet, da det understøtter følelsen af natur, som bringes ind i forbindelse med juletræet. Juletæppet har et fint print med julepynt, som kan glæde dig og familien i mange år.

Bor du i en mindre lejlighed, ikke skal have et juletræ, eller blot elsker de fine træer, kan du vælge et lille juletræ med LED-lys. De små juletræer skaber en hyggelig julestemning i dit hjem med deres realistiske udseende og fine lys. Du kan vælge mellem to forskellige størrelser på enten 70 cm eller 90 cm, som kan pynte i din vindueskarm, på en hylde eller du kan sætte dem på gulvet. Ønsker du et lidt større træ, kan du vælge en plante med grangrene. Du kan dekorere planten med lyskæder og julekugler i forskellige former og størrelser, så du får følelsen af et ægte juletræ.
Skab en perfekt julestemning med LED-lys. Ved at vælge LED-lys skal du ikke tænke på at passe på de mindste i familien og holde øje med lysene. Pynt med lysene i lysestager og i adventskransen. Du kan nu også vælge kertelys, som du kan sætte direkte på juletræet grundet en smart clips.

LED-lysene har et realistisk udseende og er dyppet i paraffinvoks, og så har de en livlig flamme, så de ligner stearinlys. Derudover har de en timerfunktion, så de slukker automatisk efter 6 timer, så du sparer på batterierne. Til sidst er LED-lys også bedre for indeklimaet, og er derfor oplagte at bruge i de mørke vintermåneder, hvor man ofte tænder et stearinlys for at skabe en hyggelig stemning.

Skab smukke juleborde

Smukke juleborde kan skabe den helt perfekte stemning og skaber rammerne for en hyggelig julemiddag.

Dæk bordet i røde nuancer, der understreger og skaber en julestemning. Pynt med fine røde, gyldne og hvide julekugler og tilføj julepynt som eksempelvis gran, grankogler og lys. For at få et rustik udtryk, kan du pynte bordet med grene som fx kristtorn, som har fine røde bær og sætte dem i en fin vase.
Opnå et mere elegant udtryk ved at tilføje messing til dit julebord. Dæk bordet med flotte lysestager og bestik i guld, som vil give et underspillet luksuriøst udtryk. Prikken over i'et er fine bordkort. Lav dine egne personlige bordkort og fremstil dem i en flot og anderledes bordkortholder.

Du kan også vælge et mere minimalistisk julebord. Dæk bordet med et flot julestel, der bliver komplimenteret af et smukt bestik i guld. For at holde det minimalistiske look skal der ikke være for mange farver. Hold dig derfor til få pyntegenstande i hvid og guld, som eksempelvis smukke julekugler. Tilføj et par enkelte grønne grene, som ikke vil overdøve borddækningen, men i stedet skabe en hyggelig stemning.
Du kan også dække bordet i mørkere nuancer, som vil give julebordet et anderledes look. De mørke nuancer fremstår mere rustikke, hvilket du kan gå all-in på. Dæk bordet med tallerkner og skåle i stentøj, som giver et mere tungt look. For at skabe balance mellem det tunge og lette, kan du pynte bordet med fine og tynde lysestager og tilføje elegante vinglas. Hold dig til simpel bordpynt, og udvælg julekugler i samme nuance, eller bland med en til to andre farver.
Gå efter det rå look med stentøj og tilføj pynt i trendfarven, grøn. Vælg julekugler i en dyb grøn med forskellige mønstre. Bind dine servietter med bånd og tilføj rå grene og grankogler til julebordet. Det giver borddækningen et gennemført tema med få farver, der både er moderne, rå og hyggelige.

Tag trendfarverne, de grønlige og brunlige nuancer, med i borddækningen. Farverne komplimenterer hinanden utrolig godt og er derfor oplagt at bruge til at skabe et smukt og hyggeligt julebord. For at skabe mere spil, kan du vælge at tilføje pynt i hvid som et par julekugler, lys eller porcelænsjuletræer. Hvid passer godt til de to trendfarver, men hav grøn og latte i fokus. Pynt bordet med julekugler i gyldne farver i forskellige størrelser og mønstre. Her kan du også vælge et par hvide julekugler for at mixe farverne. Understreg den hyggelige stemning ved at tilføje fine stearinlys i lattefarve og hvid. Vælg tallerkner i et smukt stel og fine juleservietter i stof i beige eller grøn, der vil give borddækningen et strejf af luksus.

Den klassiske jul

Er du mere til en hel traditionel julepynt, skal du vælge pynt, lys og interiør i julens klassiske farver som rød.
Rød spreder julestemning og passer perfekt sammen med guld og hvid. Lav fine juledekorationer i de klassiske farver, hvor du kombinerer et hvidt lys med guld og rød pynt. Pynt juletræet og hjemmet i disse farver, så du skaber et traditionelt juletema. Vælg fine julehjerter og kræmmerhuse i rød og hvid, men også rød og guld, der kan give elegance i hjemmet. Pynt med søde nisser, julemænd, rensdyr og andre julefigurer i røde farver.

Ved at lade de røde farver dominere opnår du et klassisk udtryk, der med det samme leder tankerne hen på jul. Det betyder, at du altid vil kunne bruge dit julepynt, da det aldrig går af mode, og samtidig kan du mikse det røde pynt med både grøn, hvid og guld uden problemer. Pynt juletræet i røde og klassiske farver og dæk et bord med eksempelvis hvidt stel eller et julestel og lad en rød dug tage opmærksomheden. Pynt med gran, nisser, julekugler i rød, hvid, grøn eller guld og lad et guldbestik pifte udtrykket på bordet op. Så er temaet for en klassisk jul sat.

Børnenes fest

Julen er børnenes fest, og derfor er det oplagt at pynte op med glade og legende farver, som taler til både store og små. Vælg eksempelvis at pynte op med pasteller,  der spreder både julestemning, fantasi og skaber et smukt hjem. Men glæd også de mindste i familien med noget sjovt julepynt, som vil vække glæden og underholde de små hele julen.
Lav for eksempel en hyggelig juleby med forskellige huse, træer og små figurer, som skaber liv i hjemmet. Hvis en juleby bliver for meget, kan du blot lave enkelte dekorationer med lys, gran og julepynt i sjove designs og glade farver, der sætter fantasien i gang hos de små.